Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Paasikivenkatu 18 A 30, Keski-Lahti, Lahti

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Liekkö on lahtelaisempia näkymiä kuin mitä tämä Lumo-koti ikkunoistaan tarjoaa!

Olohuoneen ikkunasta suora näkymä kaikkiin mäkihyppykisoihin ja makuuhuoneen ikkunasta ja parvekkeelta voit ihailla radiomastoja.

Keittiö on siisti ja hyväkuntoinen ja siinä on myös varaus omalle astianpesukoneelle.

Kylpyhuoneessa on muovimattolattia ja laatoitetut seinät sekä tila omalle pyykinpesukoneelle.

Asuntoon on juuri asennettu laminaattilattia.

Asunnon seinät ovat maalatut, sävyinä valkoinen ja vaalea sininen. Mikäli sininen ei sovi sinun sisutuksen sävyihin, voit vapaasti valita sopivat maalisävyt ja uudista kotisi ilmeen, me tarjoamme maalit ja maalaustarvikkeet. Tarvittaessa vaikka kotiovelle toimitettuna. Kannattaa tutustua myös muihin Lumo-asukkaiden etuihin tästä. 

Paasikivenkatu 18

Kahdeksankerroksinen kerrostalo, jossa on kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto ja asuntokohtaiset irtainvarastot ja parvekkeet.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.
- Yhteiskäyttöauto alle oman talon parkkipaikalta.


Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1999

Energialuokka C2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Kuivaushuone, pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 924 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Keski-Lahti

Lahden keskustan monipuoliset kaupalliset palvelut sijaitsevat aivan käden ulottuvilla. Ydinkeskustassa palvelevat tori, erikoiskaupat ja ostoskeskukset.

Laaja valikoima liikuntamahdollisuuksia löytyy muun muassa Lahden urheilukeskuksesta, jossa on hyppyrimäet, hiihtostadion, suurhalli, messuhalli, jäähalli, hiihtomuseo, uimahalli ja urheilutalo. Salpausselän ulkoilualueilla on talvisin hiihtolatuja, kesäisin maastopyöräily- ja ulkoilureittejä. Lähellä on myös Kisapuisto, jonka alueella on täysimittainen keinonurmipäällysteinen jalkapallokenttä, yleiskenttä, talvella luistelualue, tenniskenttiä, koripallokenttä sekä yksityinen sulkapallo-tennis-squash -halli. Kävelymatkan päässä vesiurut ja Pikku-Vesijärvi, jonka läpi pääsee Lahden satamaan.

Paasikivenkadun lähellä sijatsevat Koulutuskeskus Salpauksen oppilaitokset sekä Lahden Lyseon ja Yhteiskoulun yläasteet sekä -lukiot. Salpausselän peruskoulu ja lukio sekä Harjukadun peruskoulu löytyvät lähistöltä. Pienemmille lapsille on päiväkodit mm. Vuorikadulla ja Humpulankadulla.

Katso Lahden seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lahden reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.