Upseeritie 12 B 4, Rakuunamäki, Lappeenranta

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tämä koti on jo ehditty vuokrata
Tiesitkö, että Lumo-verkkokaupassa on tälläkin hetkellä 360 vapaata kotia

1800-luvun persoonallinen koti Rakuunanmäellä!

Talo on rakennettu 1800-luvulla ja peruskorjattu 2003, vaalien alkuperäistä henkeä.

Nouse puiset portaat talon toiseen kerrokseen ja olet kotona. Parvekkeelta avautuu rauhaisa näkymä puistikkoon, jonka takana siintää Saimaa. Koko asunnossa on vaaleilla ja tyylikkäillä harmaan sävyillä maalatut seinät. Lattiat ovat rusehtavaa muovimattoa. Joitakin asumisen jälkiä on näkyvissä. Keittiön kaapistot ovat valkoiset, välitila on vaaleaa laattaa. Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi sekä liesi. Myös astianpesukoneelle on tilavaraus. Kylpyhuone on kokonaan laatoitettu vaalealla laatalla. Kylpyhuoneessa on myös tilavaraus pyykinpesukoneelle. Asunnossa on erillinen WC.

Talossa on jokaisella asunnolla erittäin runsaat säilytystilat, joista osa sijaitsee kellarikerroksessa ja loput ullakolla.

Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Muuta Rakuunanmäelle, keskustan kupeeseen!

Upseeritie 12

Talo sijaitsee ihanteellisella paikalla vanhalla varuskunta-alueella, mikä luo viehättävät puitteet asumiselle. Talo on peruskorjattu 2003. Alueen asukkaiden yhteiskäytössä on kesäisin uimalaituri, ja lähistöllä on myös kaupungin venepaikat sekä uimaranta. Asunnoissa on paljon säilytystilaa, osassa asuntoja jopa kaksi vaatehuonetta.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Pienkerrostalo

Rakennusvuosi 1893

Energialuokka E2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Kuivaushuone, irtainvarasto

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 1036 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Leiri

Leirin kaupunginosa sijaitsee aivan ydinkeskustan tuntumassa. Alue on vanhaa perinteikästä sotilasaluetta. Pääosa palveluista on lähellä ydinkeskustaa, jonne on lyhyt kävelymatka. Kävelymatkan päässä on kaupat sekä hyvät lenkkeily- ja hiihtomaastot. Leirissä on ala-aste ja lukio.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.