Upseeritie 12 C 10, Rakuunamäki, Lappeenranta

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

1800-luvun persoonallinen koti Rakuunanmäellä

Tämä uniikki koti sijaitsee rauhallisella alueella, Rakuunanmäen Saimaan puoleisella laidalla. Viehättävä vanha varuskunta-alue historiallisine rakennuksineen luo upeat puitteet asumiselle. Lähistöltä löytyy niin keskustan ja Pallon palvelut, kuin Saimaa ja kaunis luonto.

Talo on rakennettu 1800-luvulla ja peruskorjattu 2003, vaalien alkuperäistä henkeä. Alueen asukkaiden yhteiskäytössä on uimalaituri.

Nouse puiset portaat talon toiseen kerrokseen ja olet kotona. Tässä ylimmän kerroksen päätyhuoneistossa on muunneltavissa oleva pohjaratkaisu. Asunnossa on kaksi vaatehuonetta, joista toinen soveltuu ikkunallisena myös esimerkiksi harraste- tai miksei myös lapsen huoneeksi. Olohuoneen ikkunasta avautuu rauhaisa näkymä puistikkoon, jonka takana siintää Saimaa. Koko asunnossa on vaaleat ja beiget maaliseinät, joissa on taulukoukun jälkiä näkyvissä. Lumo-omatoimiremontilla voitte maalata seinät mieleisiksenne. Lattiat ovat rusehtavaa muovimattoa. Keittiön kaapistot ovat valkoiset, välitila on vaaleaa laattaa. Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi sekä liesi. Myös kapealle astianpesukoneelle on tilavaraus. Keittiösaareke jakaa olohuoneen ja keittiön. Kylpyhuone on kokonaan laatoitettu vaalealla laatalla. Kylpyhuoneessa on myös tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Talossa on jokaisella asunnolla erittäin runsaat säilytystilat, joista osa sijaitsee kellarikerroksessa ja loput ullakolla.

Muuta Rakuunanmäelle, keskustan kupeeseen!

Upseeritie 12

Talo sijaitsee ihanteellisella paikalla vanhalla varuskunta-alueella, mikä luo viehättävät puitteet asumiselle. Talo on peruskorjattu 2003. Alueen asukkaiden yhteiskäytössä on kesäisin uimalaituri, ja lähistöllä on myös kaupungin venepaikat sekä uimaranta. Asunnoissa on paljon säilytystilaa, osassa asuntoja jopa kaksi vaatehuonetta.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Pienkerrostalo

Rakennusvuosi 1893

Energialuokka E2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Kuivaushuone, irtainvarasto

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 1187 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Leiri

Leirin kaupunginosa sijaitsee aivan ydinkeskustan tuntumassa. Alue on vanhaa perinteikästä sotilasaluetta. Pääosa palveluista on lähellä ydinkeskustaa, jonne on lyhyt kävelymatka. Kävelymatkan päässä on kaupat sekä hyvät lenkkeily- ja hiihtomaastot. Leirissä on ala-aste ja lukio.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.