Candelinintie 1 as. 3, Kaijonranta, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tämä koti on jo ehditty vuokrata
Tiesitkö, että Lumo-verkkokaupassa on tälläkin hetkellä 489 vapaata kotia

Ensimmäisen kerroksen omalla pihalla oleva tilava kaksio.

Kuvaushetkellä huoneiston seinäpinnoissa on käytetty eri tehosteita. Huoneiston kaikki seinäpinnat on maalattu vaaleiksi 05/17.
Huoneiston lattiamateriaalina on tumma laminaatti.

Olohuoneesta on kulku omalle pihalle.

Keittiön kaapistot ovat vaaleat metalli vetimin. Työtasot ovat tumman sävyiset.
Keittiön varustukseen kuuluu sähköliesi ja jää-pakastinkaappiyhdistelmä sekä paikka astianpesukoneelle.

Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu peilikaappi, bide ja paikka 60cm pyykinpesukoneelle. Pyykinpesukoneen paikalle mahtuu myös hyvin pesutorni.

Vuokraan sisältyy vesi, lämpö ja 10 mbts laajakaistayhteys.

Kojamo Oyj on eläinrakas yritys joten meille on kaikki lemmikit tervetulleita asumaan huoneistoihimme!

Candelinintie 1

Pieni 12 huoneiston luhtitalokohde, jonka huoneistojen kiintokalusteet ja keittiöt on uusittu. Oleskelutilojen lattiamateriaalina on laminaatti. Kaikille huoneistoille on erillisrakennuksissa pihavarasto. Ympäristö on pientaloaluetta ja Pyykösjärvi aivan lähettyvillä. Vuokraan sisältyy vesi, lämpö ja 10 mbit laajakaistayhteys.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Luhtitalo

Rakennusvuosi 1981

Energialuokka G2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Kaijonranta

Kaijonharjun kyljessä oleva pientaloalue sijaitsee Pyykösjärven vieressä. Läheisellä Kaijonharjun keskuksessa on useita kauppaliikkeitä sekä hyvin kattavat peruspalvelut, kuten kirjasto, apteekki, kaksi päiväkotia, terveyskeskus, ala- ja yläaste sekä lukio. Matkaa eteläpuolelle jäävään Oulun keskustaan on noin seitsemän kilometriä. Alueelta on kattava kevyen liikenteen verkosto, kaikkialle pääsee pyörällä eivätkä etäisyydetkään ole kohtuuttomia. Bussiyhteydet alueelle ovat loistavat. Oulun Yliopisto sekä Teknologiakylä sijaitsevat aivan lähellä, samoin pyöräilymatkan päässä sijaitseva Linnanmaan uusi kauppa-alue. Linnanmaalta löytyy myös liikuntahalli ja jäähalli urheilun ystäville.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.