Kaitoväylä 36 B 21, Kaijonharju, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Kaitoväylä 36 - talossa vapautuu kivan pohjaratkaisun omaava siisti, saunallinen kaksio!

HUOM! Valokuvat on otettu vastaavanlaisesta huoneistosta, huoneistot vastaavat toisiaan pohjaratkaisultaan ja varustukseltaan. Nyt vuokrattavassa asunnossa keittokomeron välitilanlaatat ja muovimattolattia ovat vihreän sävyiset. Kylpyhuoneen ja saunan valokuvat ovat nyt vuokrattavasta asunnosta.

Huoneistossa pääosin valkoiset maaliseinät, tehosteväreinä on käytetty makuuhuoneessa hiekansävyä, olohuoneessa harmaata sekä eteisessä vaalean harmaata maalia. Uudelle asukkaallekin tarjoamme muuttoetuna maalit ja tarvikkeet. Tästä pääset tutustumaan https://asukas.vvo.fi/attachements/2014-09-30T13-28-4076.pdf" Lumo sisämaalikartastoon.

Makuuhuone on todella tilava ja helposti kalustettava. Säilytysratkaisuna makuuhuoneessa on koko takaseinän täydeltä kaappitilaa.

Huoneistokohtainen sauna odottaa kylpijää. Kylpyhuoneessa on liitännät ja tilavaraus pesukoneelle, ja pesutornillekin löytyy tilaa. Saunassa ja kylpyhuoneessa on tilaan valoa tuovat ja tuuletusta helpottavat pikkuikkunat.

Olohuoneesta on käynti lasittamattomalle länsiparvekkeelle.

Kaitoväylä 36

Hissillinen pienkerrostalokohde, jonka yhteistiloissa on maksuton pesutupa ja kuivaushuone sekä piharakennuksessa sijaitseva pyörävarasto. Kohde sijaitsee aivan Kaitoväylän päässä, bussilla pääset mukavasti melkein kotiovellesi. Talon edessä sijaitsee bussipysäkit molemmin puolin Kaitoväylää. Talon puistomaisella sisäpihalla kiva lasten leikkipaikka. Piha-alueelta on varattavissa autolle lämpötolpallinen autopaikka. 10 mbit laajakaistayhteys sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1999

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Yhteispesutupa Pesutupa toisessa rakennuksessa., yhteiskuivaushuone Kuivaushuone toisessa rakennuksessa., irtainvarasto

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 800 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Kaijonharju

Kaijonharjun keskus on kehittynyt voimakkaasti. Nykyisin alueella on useita kauppaliikkeitä sekä hyvin kattavat peruspalvelut, kuten kirjasto, apteekki, kaksi päiväkotia, terveyskeskus, ala- ja yläaste sekä lukio. Matkaa eteläpuolelle jäävään Oulun keskustaan on noin seitsemän kilometriä. Alueelta on kattava kevyen liikenteen verkosto, kaikkialle pääsee pyörällä eivätkä etäisyydetkään ole kohtuuttomia. Bussiyhteydet alueelle ovat loistavat. Oulun Yliopisto sekä Teknologiakylä sijaitsevat aivan lähellä, samoin pyöräilymatkan päässä sijaitseva Linnanmaan uusi kauppa-alue. Linnanmaalta löytyy myös liikuntahalli ja jäähalli urheilun ystäville.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.