Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Kirkkokatu 58 B 18, Heinäpää, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Vuokrataan tilava kolmio Oulun Heinäpäästä!

Kun teet huoneistoon vuokrasopimuksen Lumo-verkkokaupassa ajalla 5.12. – 8.12.2019, saat 150 € arvoisen ostoedun Oulun Giganttiin. Tartu tilaisuuteen ja vuokraa!

Kivalla pohjaratkaisulla omaava 69,5 m² kolmio odottaa uusia asukkaita. Huoneiston oleskelutiloissa on kauttaaltaan harmaa laminaattilattia. Seinissä on käytetty tehostemaaleja.

Keittiössä kaapistot, välitilanlaatat ja työtasot ovat valkoiset.
Varusteena on jääpakastinkaappiyhdistelmä, keraaminen liesi sekä paikka astianpesukoneelle.

Makuuhuoneissa säilytystilaa löytyy isommasta makuuhuoneesta viisi komerollista ja pienemmässä makuuhuoneessa on kolme komeroa. Komeroiden pinnat ovat vaalean sävyisiä.Lisäsäilytystilaa löytyy eteisestä jossa on naulakon lisäksi kaksi komeroa sekä yläkomerot.

Kylpyhuoneen seinissä pintamateriaalina on käytetty vaaleaa laattaa. Vaaleiden laattojen seassa on käytetty vihertävää laattaa boordimaisesti. Lattiassa on vihertävän sävyinen muovimatto.
Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu paikka 60 cm pyykinpesukoneelle. Pyykinpesukoneen paikalle mahtuu myös hyvin pesutorni.

Huoneiston lasitetulle parvekkeelle on kulku olohuoneen puolelta.

Seinäpinnoille voi jäädä kiinnitysjälkiä, mutta yleisilmeeltään seinät ovat siistit. Lumo-asukkaamme etuihin voitte tutustua www.lumo.fi/asumisenpalvelut.

Huomioittehan, että ilmoituksessa olevat valokuvat ovat edellisen asukkaan aikana otettu joten seinien sävyissä voi olla muutoksia.

Kirkkokadun talossa on jokaiselle huoneistolle oma huoneistokohtainen lämmin varasto. Varastot sijaitsevat B-rapussa.
B-rapusta löytyy myös taloyhtiön pesutupa sekä kuivaushuone jotka ovat asukkaiden vapaassa käytössä ja askartelu- sekä kerhohuone.
Lämmin pyörävarasto löytyy C-rapun puolelta.
Piha- ja autokatospaikat sekä lukollinen jätekatos ja lasten leikkipaikka löytyvät sisäpihalta.

Huoneisto oli kuvaushetkellä asuttu. Vuokraamme asunnon tyhjänä.

Kirkkokatu 58

Hissillinen pienkerrostalo sijaitsee keskustan palvelujen tuntumassa. Kirkkokadun talossa on jokaiselle huoneistolle oma huoneistokohtainen lämmin varasto.
B-rapussa sijaitsevat pesutupa ja kuivaushuone sekä kerhohuone. Pesutupa ja kuivaushuone ovat asukkaiden vapaassa käytössä ja kerhohuonetta voi varata esimerkiksi kokouksiin tai vaikka lasten syntymäpäivän juhlapaikaksi.
Jätekatos löytyy parkkipaikalle tultaessa katoksen alta lukittujen ovien takaa.
Pyörävarastoja löytyy B- ja C-rapuista sekä sisäpihalla sijaitsevasta varastosta.
Keskellä sisäpihaa on viihtyisä lasten leikkipaikka keinuineen ja telineineen. Autopaikat sijaitsevat myös sisäpihalla. Tässä vuokratalossa on tehty julkisivuremontti kesällä 2019, jossa kaikkien huoneistojen parvekkeet on lasitettu. Remontti on valmistunut elokuun loppuun 2019. 

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1999

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 1151 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Heinäpää

Alue sijaitsee Oulun keskustan tuntumassa. Rotuaarin kävelykadun kauppoihin on vain reipas kilometri eikä Limingantullin ostoskeskukseen sitäkään. Lisäksi alueella sijaitsevat koulut ja useampi päiväkoti helpottavat lapsiperheen arkea.

Keskustan kulttuuritarjonta on käden ulottuvillasi, sillä pääset liikkumaan kätevästi pyöräillen tai kävellen. Liikunnan ja ulkoilun ystäville Heinäpää tarjoaa paljon harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia. Alueella sijaitsee esimerkiksi Heinäpään urheilukeskus, jossa voi harrastaa erilaisia palloilulajeja sekä lenkkeillä ja hiihtää valaistulla radalla.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.