Kurkelankuja 1 B 9, Värttö, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tämä koti on jo ehditty vuokrata
Tiesitkö, että Lumo-verkkokaupassa on tälläkin hetkellä 576 vapaata kotia

Olisiko tässä mahdollisesti teidän uusi kotinne?

Tämä valoisa 70 m²:n päätykolmio etsii uusia asukkaita. Huoneiston oleskelutiloissa on kauttaaltaan parkettikuvioinen muovimatto ja seinät ovat maalipinnalla.

Keittiössä kaapistot ja välitilanlaatat ovat valkoiset. Työtasot ovat tyylikkään tummat, ne antavat kontrastia muuten vaaleaan keittiöön.
Varusteena on jääkaappi ja pakastinkaappi, liesi sekä astianpesukone.

Makuuhuoneet sijaitsevat olohuoneen päädyssä.
Säilytystilaa löytyy isommasta makuuhuoneesta neljä komerollista, joista kaksi on henkari komeroa ja loput hyllyllisiä komeroita. Pienemmässä makuuhuoneessa on kaksi komeroa, joista toinen on hyllyllinen komero. Komeroiden pinnat ovat vaalean sävyisiä.

Lisäsäilytystilaa löytyy eteisestä, jossa on naulakon lisäksi siivouskomero.

Kylpyhuoneen seinissä pintamateriaalina on käytetty vaaleaa laattaa ja lattiassa on harmaan sävyinen muovimatto.
Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu paikka 60 cm pyykinpesukoneelle. Pyykinpesukoneen paikalle mahtuu myös hyvin pesutorni. Pyykkikaappi on pyykinpesukoneen vieressä.
Sauna on kylpyhuoneen päädyssä.

Huoneistossa on suuri lasitettu parveke isomman makuuhuoneen yhteydessä Värtön liikuntahallin suuntaan ja toinen, ranskalainen parveke on olohuoneen ja keittiön keskivaiheella.

Kurkelankujan talossa on jokaiselle huoneistolle oma huoneistokohtainen lämmin varasto. Varastot sijaitsevat kellarikerroksessa.
Kellarista löytyy myös kuivaushuone, joka on asukkaiden vapaassa käytössä sekä lämmin pyörävarasto.
Autohalliin ajo on Kurkelantien kautta.
Piha- ja autokatospaikat löytyvät Kurkelantien ja Kurkelankujan pihalta.
Talon sisäpihalla on lasten leikkipihan keinuineen ja hiekkalaatikkoineen.

HUOM! Huoneiston valokuvat on otettu edellisten asukkaiden aikana. Huoneistossa asutaan tällä hetkellä ja huoneiston seinissä on käytetty tehostevärejä. Myös kalustus poikkeaa kuvista. Vuokraamme asunnon tyhjänä.

Kurkelankuja 1 B

Tämän vuonna 2011 valmistuneen Lumo-talon kaikissa asunnoissa voi nauttia omasta saunasta ja lasitetun parvekkeen tuomasta lisätilasta. Huoneistoja on talossa yhteensä 39 ja niiden koot vaihtelevat tilavista 34,5 neliön yksiöistä 70 neliön kolmioihin. Keittiöissä on vakiovarustuksena astianpesukone. Talon kellarikerroksessa sijaitsevat varastotilat sekä kätevä kuivaushuone.

Lapsille on oma leikkialue talon viihtyisässä ja suojaisassa pihapiirissä. Autopaikat sijaitsevat pääasiassa pihakannen alla olevassa pysäköintihallissa, johon pääsee myös suoraan kellarikerroksen kautta. Lisäksi piha-alueella on autoille muutama tolppapaikka.

Huom. Tässä talossa vesimaksu on 18e/hlö/kk. Vesimaksu ei sisälly vuokraan.Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 2011

Energialuokka E

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Kuivaushuone, pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 1146 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Värttö

Suosittu Värtön alue sijaitsee vain kahden kilometrin päässä Oulun keskustasta, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Alueella on peruspalveluina muun muassa hyvä lähimarket ja Värtön liikuntahalli. Värtön päiväkodin lisäksi aluetta palvelevat keskustan ja Myllytullin monet päiväkodit. Kaunis Oulujoen suisto, rantatie ja Värtön uimaranta ovat lähietäisyydellä. Lisäksi pienen kävelymatkan päässä on Koivurannan kesäkahvila.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.