Meritullinraitti 7 A 22, Meritulli, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Pienellä omalla pihalla oleva kaunis kaksio vapautumassa Oulun keskustasta meren läheisyydestä!

Vuokraa tästä valoisa ensimmäisen kerroksen kaksio jossa kauniit vaaleat sävyt. huoneistossa on oma pieni aidattu piha omalla sisäänkäynnillä.

Huoneiston oleskelutiloissa on lattiassa kauttaaltaan vaalea tammilaminaatti.
Seinät ovat siistin vaaleat. Huoneisto on kauttaaltaan remontoitu juuri ennen edellistä asukasta.
Nykyisellä asukkaalla on jonkin verran tauluja seinillä joista jää pieniä jälkiä. Lumo asukkaana teillä on käytössänne maalietu. Tästä linkistä pääset tutustumaan kaikkiin palveluihimme mm. maalietuumme www.lumo.fi/asumisenpalvelut.

Keittiön kaapistot ovat vaaleat metallivetimin.
Keittiön varustukseen kuuluvat jääpakastinkaappi, keraaminen liesi ja astianpesukone.

Kylpyhuoneeseen on kulku eteisestä. Seinissä ja lattiassa pintamateriaalina on käytetty laattaa.
Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu pyykkikaappi ja paikka pyykinpesukoneelle.

Makuuhuone on sopivan kokoinen. Makuuhuoneen säilytysratkaisuna on käytetty komeroita.

Taloyhtiöön on tulossa julkisivuremontti kevään/syksyn 2018 aikana. Julkisivuremontissa uusitaan elementtisaumat, julkisivut maalataan ja parvekkeille suoritetaan kevyt kunnostus. Lasittamattomat parvekkeet lasitetaan ja vanhat lasitukset uusitaan. Parvekkeiden korjaukset toteutetaan pystysuuntaisesti linjoittain. Parvekkeet ovat poissa käytöstä parvekkeiden korjauksen ajan. Parvekkeiden käytöstä poissaolosta hyvitetään asukkaita erikseen remontin valmistumisen jälkeen.
Vuokrattavan huoneiston vuokra tulee pysymään samana eikä remontilla ole siihen vaikutusta. Vuokrattavan huoneiston terassille ei tule lasituksia.

Meritullinraitti 7

Tämän ovisummerijärjestelmällä varustetun kohteen muodostavat kuusikerroksinen kerrostalo ja luhtitalo-osa. Kaikissa huoneistoissa on oleskelutiloissa parketti- tai laminaattilattia, osassa huoneistoja makuuhuoneissa on muovimatto. Osa parvekkeista on myös lasitettu.

Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuoneet, kerhohuone sekä erillinen mopovarasto.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 2000

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, irtainvarasto

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Meritulli

Meritullin arvostettu alue sijaitsee aivan ydinkeskustan tuntumassa. Se on keskusta-asumista parhaimmillaan, monipuolinen palvelujen ja elämysten ydin. Rotuaarin kävelykadun kaupat sijaitsevat vain kivenheiton päässä, lisäksi lähettyvillä on koulut ja useampi päiväkoti. Kävellen tai pyöräillen pääsee liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Teatteri ja kirjasto ovat niin ikään kädenulottuvilla. Oulun kauppatori ja sen läheiset ranta-alueet houkuttelevat ulkoilemaan.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.