Meritullinraitti 7 A 10, Meritulli, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Näppärä pikkukolmio suositulla Meritullin alueella!

Huoneiston lattia tullaan uusimaan vaaleaan tammilaminaattiin ennen uuden asukkaan muuttoa huoneistoon.

Seinäpintojen sävyt voivat poiketa kuvasta ja niille voi jäädä kiinnitysjälkiä edellisen asukkaan poismuuton jälkeen.

Tilaa on niin pienelle lapsiperheelle kuin kimppa-asumiseenkin. Tilavassa L-mallisessa eteisessä on säilytystilaa kahdella seinällä yläkaappeineen. Naulakon vieressä on siivouskaappi ja viereisellä seinällä on pariovellinen henkarikaappi ja kaksi hyllykaappia. Sisäänkäynnin ja kylpyhuoneen oven väliin mahtuu hyvin esimerkiksi kapea lipasto.

Eteisen puolelta on käynti kylpyhuoneeseen, jonka seinäpinnat ovat vaaleaa laattaa ja lattiamateriaalina on harmaan sävyinen muovimatto. Kylpyhuoneeseen mahtuu hyvin 60 cm pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Hyvänkokoinen sauna on innokkaille kylpijöille.

Olohuone-keittiö on avointa tilaa. Keittiön kaapistot ja työtaso ovat valkoiset, säilytystilaa on kaapeissa mukavasti. Keittiön ja olohuoneen erottaa molemmin puolin avautuva yläpuolinen kattoon kiinnitetty lasivitriini, jonka alapuolelle mahtuu esimerkiksi ruokailuryhmä. Keittiön varusteisiin kuuluu jääpakastinkaappi, liesi ja liesikupu. Kalusteissa on tilavaraus astianpesukoneelle.

Olohuoneessa on ikkunoita kahteen eri suuntaan ja käynti myös parvekkeelle.

Molempiin makuuhuoneisiin on käynti tupakeittiön puolelta. Laitimmaisessa isommassa makuuhuoneessa on kiva kulmaikkuna.Tässä makuuhuoneessa on säilytystilaa kahden hyllykaapin ja pariovellisen henkarikaapin verran. Vieressä olevassa pienemmässä makuuhuoneessa on yksi henkarikaappi sekä hyllykaappi.

Talon alakerrassa sijaitsevat maksuton pesutupa ja kuivaushuone sekä pyörävarasto. Pihalla olevassa erillisrakennuksessa on jätekatos sekä mopovarasto.

Tutustu etuihimme tarkemmin Lumon sivuilla.

Vuokraan sisältyy lämmitys ja 10 mbit laajakaistayhteys.

Taloyhtiössä on menossa julkisivuremontti joka valmistuu syksyyn 2018 mennessä. Julkisivuremontissa uusitaan elementtisaumat, julkisivut maalataan ja parvekkeille suoritetaan kevyt kunnostus. Lasittamattomat parvekkeet lasitetaan ja vanhat lasitukset uusitaan. Parvekkeiden korjaukset toteutetaan pystysuuntaisesti linjoittain. Parvekkeet ovat poissa käytöstä parvekkeiden korjauksen ajan. Parvekkeiden käytöstä poissaolosta hyvitetään asukkaita erikseen remontin valmistumisen jälkeen. Vuokrattavan huoneiston vuokra tulee remontin jälkeen olemaan 918€.

Meritullinraitti 7

Tämän ovisummerijärjestelmällä varustetun kohteen muodostavat kuusikerroksinen kerrostalo ja luhtitalo-osa. Kaikissa huoneistoissa on oleskelutiloissa parketti- tai laminaattilattia, osassa huoneistoja makuuhuoneissa on muovimatto. Osa parvekkeista on myös lasitettu.

Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuoneet, kerhohuone sekä erillinen mopovarasto.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 2000

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, irtainvarasto

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 1072 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Meritulli

Meritullin arvostettu alue sijaitsee aivan ydinkeskustan tuntumassa. Se on keskusta-asumista parhaimmillaan, monipuolinen palvelujen ja elämysten ydin. Rotuaarin kävelykadun kaupat sijaitsevat vain kivenheiton päässä, lisäksi lähettyvillä on koulut ja useampi päiväkoti. Kävellen tai pyöräillen pääsee liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Teatteri ja kirjasto ovat niin ikään kädenulottuvilla. Oulun kauppatori ja sen läheiset ranta-alueet houkuttelevat ulkoilemaan.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.