Meritullinraitti 7 A 8, Meritulli, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Koti torinrannasta

Talo sijaitsee Oulun parhaimmalla paikalla, torinrannan läheisyydessä. Tämä kohde on erittäin hyvä myös autottomalle asukkaalle, koska kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä. Bussiyhteydet ovat vain parin korttelin päässä Torikadulla mistä kulkee useimmat bussit ympäri Oulua.

Huoneiston seinäpinnat ovat valkoiseksi maalatut. Huoneistoon on asennettu kaunis, valoa tuova valkolakattu tammilaminaatti.

Kaikki huoneiston kiintokalusteet ovat valkoisia. Keittiössä työtasot ja välitilalaatat ovat myös valkoisia. Varusteena keittiössä on tila astianpesukoneelle, keraaminen liesi sekä jääpakastinkaappi.

Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle.

Kylpyhuone on kauttaaltaan kaakeloitu. Varustukseen kuuluu varaus pesutornille, pieni pyykkikaappi, bide ja peilikaappi sekä sauna.

Säilytystilaa on eteisestä runsaasti, naulakon lisäksi on siivouskomero ja neljä komeroa yläkaappeineen.
Makuuhuoneessa on kolme komeroa.

Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyy lämpimät huoneistokohtaiset varastokopit jotka sijaitsevat B-rapussa. A-rapusta löytyy pesutupa ja kuivaushuone, jotka ovat asukkaiden vapaassa käytössä sekä kerhohuone.
Lämpimät pyörävarastot löytyvät sisäpihan puolelta, heti rappujen vierestä. Jätekatos ja mopovarasto sijaitsevat sisäpihalla. Lasten leikkipiha keinuineen ja hiekka laatikkoineen on niin ikään myös takapihalla.

Meritullinraitti 7

Tämän ovisummerijärjestelmällä varustetun kohteen muodostavat kuusikerroksinen kerrostalo ja luhtitalo-osa. Kaikissa huoneistoissa on oleskelutiloissa parketti- tai laminaattilattia, osassa huoneistoja makuuhuoneissa on muovimatto. Kaikkien asuntojen parvekkeet on lasitettu.

Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuoneet, kerhohuone sekä erillinen mopovarasto.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 2000

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, irtainvarasto

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 980 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Meritulli

Meritullin arvostettu alue sijaitsee aivan ydinkeskustan tuntumassa. Se on keskusta-asumista parhaimmillaan, monipuolinen palvelujen ja elämysten ydin. Rotuaarin kävelykadun kaupat sijaitsevat vain kivenheiton päässä, lisäksi lähettyvillä on koulut ja useampi päiväkoti. Kävellen tai pyöräillen pääsee liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Teatteri ja kirjasto ovat niin ikään kädenulottuvilla. Oulun kauppatori ja sen läheiset ranta-alueet houkuttelevat ulkoilemaan.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.