Metsänkuninkaantie 2 A 6, Hiironen, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Vaalea maatasokerroksen kaksio!

Tilojensa ansiosta huoneisto soveltuu esim. pienelle lapsiperheelle. Heti sisäänkäynnin yhteydessä on pieni tuulikaappi, josta löytyy säilytystilaa yhden henkari- ja hyllykaapin verran. Huoneiston seinäpinnat ovat valkoisella maalipinnalla. Joitain kiinnitysjälkiä tauluista jää, mutta kokonaisuutena kuitenkin siistit. Halutessasi muutoksia seinien kuntoon tai sävyihin voit tutustua omatoimiseen seinien maalaukseen osoitteessa www.lumo.fi/asumisenpalvelut

Lattiamateriaalina on lämminsävyinen tammilaminaatti ja huoneiston kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet.

Makuuhuoneen yhteydessä ovat säilytystilana pariovelliset hylly- ja henkarikaapit. Ikkunanäkymät makuuhuoneesta ovat luhtikäytävän kautta Metsänkuninkaantien suuntaan. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtenäistä avointa tilaa. Kapea seinänpätkä olohuoneen ja keittiön välissä erottaa tilat toisistaan. Keittiössä on runsaasti kotikokille säilytys- ja laskutilaa, varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi.

Kylpyhuone on reilun kokoinen, jossa on paikka myös 60 cm pesukoneelle. Innokkaalle kylpijälle löytyy oma huoneistosauna. Olohuoneen yhteydessä on eteläsuuntainen parveke

Metsänkuninkaantie 2

Hissillinen 4-5-kerroksinen luhtikerrostalo sijaitsee Hiirosessa, Metsänkuninkaantien aivan alkupäässä. Kohde on valmistunut v. 2001. Kaikki asunnot ovat parvekkeellisia ja osassa huoneistoista lattiamateriaalina on lämminhenkinen tammilaminaatti. Bussilla pääset melkein kotiovelle, pysäkki löytyy viereisen talon edestä. Talon alakerrasta löytyy huoneistokohtainen varasto ja erillisrakennuksessa on pyörävarasto. Piha-alueelta voit varata myös lämpötolpallisen autopaikan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Luhtitalo

Rakennusvuosi 2001

Energialuokka C2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 892 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Hiironen

Hiironen sijaitsee Oulun eteläpuolella Kaukovainion kyljessä, noin neljän kilometrin päässä keskustasta. Lyhyen matkan päässä sijaitsevat myös ammattikorkeakoulun ja ammattiopiston oppilaitokset. Hiirosen kaupunginosa tarjoaa kävely- ja pyöräilyetäisyydellä kaikki tarpeelliset lähipalvelut. Alueelta löytyy niin lähikauppa (Lidl), huoltoasema kuin pizzapaikkakin. Alueella on loistavat ulkoilumahdollisuudet: läheltä löytyvät muun muassa suuri urheilupuisto, jossa on Fitness-puisto, frisbeegolf-rata, koirien agility-rata, valaistu kuntopolku ja hiihtolatu sekä pallokenttiä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.