Peltokatu 24 A 13, Etu-Lyötty, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Mitäpä jos muuttaisit meille asumaan Peltokadulle!

Nyt on vapautumassa uudelle asukkaalle mukavan kokoinen kaupunkikoti Etu-Lyötyssä. Lattiana oleskelutiloissa on lämminsävyinen puukuvioinen muovimatto.

Keittiötilan valkoisiin kaappeihin saa mahtumaan kivasti astioita ja ruokatarvikkeita, myös leipomiselle ja kokkaamiselle on mukavasti työtasotilaa. Keittiön varusteista löytyy astianpesukone, liesi, liesikupu ja jääpakastinkaappi.

Olohuoneen ikkunaseinälle sijoittuu käynti tilavalle, lasitetulle parvekkeelle, josta on näkymät sisäpihalle. Parveke on reilun kokoinen, että siitä saa halutessaan sisustettua viihtyisän kesähuoneen.

Makuuhuoneeseen mahtuu ainakin 120 cm leveä sänky ja tilaa jää vielä lipastolle ja yöpöydille. Vaatesäilytykselle on tilaa makuuhuoneen yhteydessä olevissa kaapeissa.

Kylpyhuoneen seinäpinnat on laatoitettu pääosin valkoisilla laatoilla, yhdellä seinällä on käytetty tehosteena harmaita laattoja. Kylpyhuoneen lattiana on harmaa muovimatto. Kylpyhuoneessa on liitännät ja paikka 60 cm leveälle pesukoneelle, pesutornillekin on tilaa tarvittaessa. Kylpyhuoneen jatkeena on sauna.

Eteisessä on siivouskomeron lisäksi avonaulakko päällysvaatteille, kaappien päällä on yläkomerotkin lisäsäilytystilana. Muille säilytettäville tavaroille löytyy varastotilaa kellarikerrokseen sijoittuvasta huoneiston irtainvarastosta. Kellarista löytyvät myös pesutupa, pyykinkuivaushuoneet, lastenvaunuvarastot, taloyhtiön kerhohuone sekä sisäänkäynnit maan alle sijoittuvaan autohalliin. Autohallipaikan voi vuokrata hintaan 35 €/kk.

Tämän kodin seinäpinnat ovat maalattu maitokahvin sävyyn, niihin jää jonkin verran taulukoukun jälkeä nykyisen asukkaan tauluista.

Uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna myös maalit ja tarvikkeet. Tästä pääset tutustumaan Lumo sisämaalikartastoon.

Tee tästä asunnosta itsellesi koti - tervetuloa asumaan meille Peltokadulle!

Peltokatu 24

Kuusikerroksinen hissillinen kerrostalo, jonka kaikissa asunnoissa on asuntokohtainen piha tai lasitettu parveke. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone. Pihakannen alla sijaitsee lämmin autohalli, jossa on 62 autopaikkaa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 2004

Energialuokka B2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, kerhohuone, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 883 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Etu-lyötty

Alue sijaitsee vajaan kilometrin päässä ydinkeskustan palveluista. Etulyötystä on lyhyt matka myös kaupungin etelälaidan kauppakeskittymiin. Kävellen tai pyöräillen pääset liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia ja keskustan kulttuuritarjonta on käden ulottuvillasi. Läheisyydessä sijaitsee Heinäpään urheilukeskus, jossa on palloilu- ja keilahallit, jalkapallokentät ja valaistu kuntopolku.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta Citybussilla pääset aivan kotisi nurkalle.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.