Peltokatu 24 A 2, Etu-Lyötty, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Huoneistokohtaisella saunalla ja isolla terassilla varustettu citykoti, lähes keskustan sykkeessä.
Keittiö avautuu tupakeittiömäisesti olohuoneen puolelle yhtenäiseksi tilaksi, alkovi jää olohuoneen taakse omaan rauhaansa.

Keittiön kiintokalusteet, kodinkoneet ja säilytyskomerot ovat väriltään valkoisia, ovissa on metalliset lankavetimet.

Lattiana oleskelutiloissa on parkettikuvioinen muovimatto.

Alkovin yhteydessä säilytystilana kolme henkari ja yksi hyllykaappi.

Kylpyhuoneen seinät laatoitettu valkoisilla laatoilla, tehosteena suihkun takana on käytetty harmaata laattaa. Lattiana kylpyhuoneessa on harmaa muovimatto.

Seinäpinnoille voi jäädä kiinnitysjälkiä, tutustu myös tarjoamaamme muuttoetuunLumon sivuilla ja löydä ideoita esimerkiksi uuden kotisi omatoimiseen maalaukseen.

Kiva, toimivan pohjaratkaisun omaava koti!

Peltokatu 24

Kuusikerroksinen hissillinen kerrostalo, jonka kaikissa asunnoissa on asuntokohtainen piha tai lasitettu parveke. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone. Pihakannen alla sijaitsee lämmin autohalli, jossa on 62 autopaikkaa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 2004

Energialuokka B2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, kerhohuone, irtainvarasto, väestönsuoja

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Etu-lyötty

Alue sijaitsee vajaan kilometrin päässä ydinkeskustan palveluista. Etulyötystä on lyhyt matka myös kaupungin etelälaidan kauppakeskittymiin. Kävellen tai pyöräillen pääset liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia ja keskustan kulttuuritarjonta on käden ulottuvillasi. Läheisyydessä sijaitsee Heinäpään urheilukeskus, jossa on palloilu- ja keilahallit, jalkapallokentät ja valaistu kuntopolku.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta Citybussilla pääset aivan kotisi nurkalle.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.