Peltolankaari 15 A 8, Peltola, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Vuokraa tästä vaaleansävyinen kolmannen kerroksen pikkukoti!
Peltola on rauhallinen asuinalue lähellä Raksilan ja keskustankin palveluja.

Asunnon kiintokalusteet ovat valkoiset ja lattiamateriaalina on käytetty vaaleaa muovimattoa. Huoneistossa on käytetty makuuhuoneessa tehosteena sinistä tapettia ja olohuoneessa vaalean beigeä tapettia ja kuvioita. Muuten seinät on maalattu valkoisiksi ja ovat siistit.

Kuvissa näkyvät vielä vanhat keittiön kodinkoneet, liesi ja jääpakastinkaappi on vaihdettu uusiin 10/2017, lietenä asunnossa on keraaminen liesi. Saunan kiuas on myös vaihdettu uuteen 10/2017.

Huoneiston vuokraan kuuluu 10mbts laajakaistayhteys, lämmitys sekä pesutuvan ilmainen käyttöoikeus.

Tutustu Lumo -etuihimme tarkemmin Lumon sivuilla.

Peltolankaari 15

Kolmikerroksisen kerrostalon pihapiiri on viihtyisä ja suojainen. Lapsille on hyvät leikkipaikat. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1998

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Yhteispesutupa Pesutupa toisessa rakennuksessa., kuivaushuone, irtainvarasto, väestönsuoja

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Peltola

Peltolan alue on haluttua seutua asua. Viihtyisyys ja keskustan läheisyys ovat parhaimmat syyt muuttaa Peltolaan: alue sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Oulun keskustasta. Oulun yliopistosairaala, lääketieteellisen tiedekunnan laitokset, Nokia ja Medipolis sijaitsevat Peltolan välittömässä läheisyydessä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.