Peltolankaari 15 A 2, Peltola, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tämä koti on jo ehditty vuokrata
Tiesitkö, että Lumo-verkkokaupassa on tälläkin hetkellä 323 vapaata kotia

Halutulla Peltolan alueella vapautumassa maatason kaksio omalla pihalla.

Huoneistossa vaalean sävyinen muovimatto ja maalatut seinät. Maalauksessa käytetty valkoisen lisäksi tehosteena vaaleaa violettia ja tumman harmaata. Seinillä ja lattiapinnoissa on jo asumisen jälkiä havaittavissa. Lumo asukkaana teillä on käytössänne maalietu, mikäli haluatte maalata seiniä omaan sisustukseen sopivaksi. Tutustuthan etuihimme osoitteessa www.lumo.fi/asumisenpalvelut.

Keittiö ja olohuone on yhtenäistä tilaa. Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, perinteinen liesi sekä paikka astianpesukoneelle.

Olohuoneen puolelta pääset omalle pienelle terassille josta on myös helppo kulkea talon autopaikoille. Makuuhuoneessa on hyvin säilytystilaa, kahden komeron lisäksi huoneesta on vielä käynti isoon vaatehuoneeseen. Kylpyhuoneessa on kosteantilan matto ja laatoitetut seinäpinnat. Kylpyhuoneesta on tilavaraus- ja liitännät pesutornille. Sauna on käsitelty tummaksi ja siellä löytyy tuuletusikkuna.

Peltolankaari 15

Kolmikerroksisen kerrostalon pihapiiri on viihtyisä ja suojainen. Lapsille on hyvät leikkipaikat. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1998

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Yhteispesutupa Pesutupa toisessa rakennuksessa., kuivaushuone, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 824 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Peltola

Peltolan alue on haluttua seutua asua. Viihtyisyys ja keskustan läheisyys ovat parhaimmat syyt muuttaa Peltolaan: alue sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Oulun keskustasta. Oulun yliopistosairaala, lääketieteellisen tiedekunnan laitokset, Nokia ja Medipolis sijaitsevat Peltolan välittömässä läheisyydessä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.