Rantakatu 8 A 5, Keskusta, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Voisiko ihanteellisempaa asuinpaikkaa olla? Torin rannassa olevan hissitalon päätyhuoneisto ylimmässä kerroksessa

Huoneistossa selkeä pohjaratkaisu.
Asunnossa on maalatut, valkoiset seinät ja lattiamateriaalina on harmaan sävyinen laminaatti.

Kylpyhuone on seinäpinnoiltaan laatoitettu ja lattiassa on harmaan sävyinen muovimatto. Jatkeena on hyvänkokoinen sauna.

Keittiössä hyvin lasku- ja säilytystilaa. Keittiön varusteena on jääpakastinkaappi, liesi, liesikupu sekä tilavaraus astianpesukoneelle. Kuvissa näkyvä astianpesukone on asukkaan oma. Ruokailutilan yhteydessä olevasta ikkunasta tulee kivasti luonnonvaloa huoneistoon.

Olohuoneen jatkeena on lasitettu parveke myös Saaristonkadun suuntaan.

Makuuhuoneessa on tilaa ja ikkunanäkymät ovat Saaristonkadulle sekä sivuikkuna parvekkeelle. Säilytystilaa on huoneiston eteisessä sijaitsevassa vaatehuoneessa.

Huoneisto on tällä hetkellä asuttu ja vuokraamme asunnon tyhjänä

Rantakatu 8

Pienkerrostalo, joka sijaitsee Torinrannassa. Keskustan palvelut ovat aivan vieressä. Yhteistiloissa on kerhohuone ja huoneistokohtaiset irtaimistovarastot.

Kiinteistössä toteutetaan julkisivuremontti, jonka yhteydessä parvekkeiden lasitukset uusitaan. Aikatauluarvion mukaan työ valmistuu heinäkuun loppuun. Korjaus ei estä huoneistossa asumista ja remontilla ei ole vaikutusta vuokriin. Parvekkeet ovat käyttökiellossa remontin aikana. Kiinteistö huputetaan Rantakadun ja Saaristonkadun puolelta. Asukkaille maksetaan vuokrahyvitystä Kojamo Oyj:n vuokrahyvityskäytännön mukaisesti siltä ajalta, jonka parveke on remontin vuoksi pois käytöstä.

 


Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1996

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Kerhohuone, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 934 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Keskusta

Keskusta-asumista parhaimmillaan: Oulun keskusta on monipuolinen palvelujen ja elämysten ydin. Rotuaarin kävelykadun kaupat on vain kivenheiton päässä, lisäksi alueella on koulut ja useampi päiväkoti vain kävelymatkan päässä.

Kävellen tai pyöräillen pääset liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Teatteri ja kirjasto ovat käden ulottuvilla, samoin Oulun kauppatori ja sen läheiset ranta-alueet jotka houkuttelevat ulkoilemaan.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.