Rantakatu 8 A 4, Keskusta, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tarjoamme helmikuun loppuun mennessä vuokrasopimuksen tehneille asukkaille 100 € arvoisen ostoedun Oulun Giganttiin!

Tämä koti sijaitsee aivan torin rannassa keskustan loistavien palvelujen ja kulttuuritarjonnan vieressä. Voisiko ihanteellisempaa asuinpaikkaa olla?

HOX! Huoneistoon asennetaan vaalea tammilaminaatti ennen uuden asukkaan muuttoa huoneistoon.

Heti sisään tullessa olohuoneen iso koko ja asuinhuoneiden korkeus valloittaa. Olohuoneen taakse piiloutuu näpsäkkä keittiö, jonka jatkeena on länteen avautuva lasitettu parveke. Keittiötä vastapäätä sijoittuu makuuhuone, jossa on hyvin tilaa parisängyn lisäksi muillekin kalusteille. Makuuhuoneeseen on myös varattu säilytystilaa vaatteille. 

Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu pääosin valkoisilla laatoilla, päätyseinään on saatu ilmettä vihreällä laatoituksella. Kylpyhuoneen yhteydessä on oma sauna.

Eteisen kaappirivistöstä löytyy avonaulakko päällysvaatteille, siivouskomero siivousvälineille ja lisää säilytystilaa vaatteille.

Huoneisto on juuri valmistunut maaliremontista ja kaikki seinät ovat kauniin vaaleat.

Rantakatu 8

Pienkerrostalo, joka sijaitsee Torinrannassa. Keskustan palvelut ovat aivan vieressä. Yhteistiloissa on kerhohuone ja huoneistokohtaiset irtaimistovarastot.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1996

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Kerhohuone, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 1064 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Keskusta

Keskusta-asumista parhaimmillaan: Oulun keskusta on monipuolinen palvelujen ja elämysten ydin. Rotuaarin kävelykadun kaupat on vain kivenheiton päässä, lisäksi alueella on koulut ja useampi päiväkoti vain kävelymatkan päässä.

Kävellen tai pyöräillen pääset liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Teatteri ja kirjasto ovat käden ulottuvilla, samoin Oulun kauppatori ja sen läheiset ranta-alueet jotka houkuttelevat ulkoilemaan.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.