Simpsintie 4 C 19, Koskela, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tilava kaksio joka neliöidensä ja tilojen johdosta soveltuu esim. kimppa-asunnoksi tai pienelle lapsiperheelle. 

Säilytystilaa löytyy sekä eteisestä että makuuhuoneesta. 

Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi ja tilavaraukset ovat astianpesukoneelle ja mikrolle. Keittiön ja makuuhuoneen ikkunanäkymät ovat Niittyaron urheilukentän suuntaan.

Olohuoneessa on ovi joka erottaa huoneen eteisestä, lasitettu parveke on sisäpihan suuntaan.

Kiinteistössä on suunnitteilla julkisivukorjaus. Töiden on tarkoitus alkaa 4/2019, ja remontin on määrä valmistua lokakuun 2019 aikana. Korjauksessa rakennuksen parvekkeet, terassit, aidat ja julkisivut kunnostetaan. Parvekkeiden betoninen kaide uusitaan lasikaiteeksi ja kaikki parvekkeet lasitetaan. Tässä yhteydessä selvitetään myös terassien lasituksen mahdollisuutta. Lisäksi sisäänkäyntien yhteydessä olevat ulkovälinevarastot puretaan ja tilalle rakennetaan uudet pyöräkatokset.

Korjaus ei estä huoneistoissa asumista!

Korjaustyö parantaa asumisviihtyvyyttä, minkä vuoksi asuntojen vuokriin tehdään vuokrantarkistus parvekekorjauksen päätyttyä. Uudet vuokrat astuvat voimaan korjaustyön valmistumisen jälkeen.

Tuleva parvekkeen kunnostus ja uuden lasituksen asennus korottavat vuokria 15-30 €/huoneisto, riippuen parveketyypistä. Korotuksen tarkempi hinta selviää myöhemmin. Tätä tekstiä tarkennetaan heti lisätietojen tullessa.

Simpsintie 2, 4, 6

Luonnonläheisessä ympäristössä sijaitseva kolmikerroksinen pienkerrostalo, jonka kaikissa huoneistoissa on parveke tai terassi. Kaikkien huoneistojen kiintokalusteet ja keittiöt on uusittu vuonna 2013, ja lattiamateriaalina on tammilaminaatti. Kylpyhuoneet on remontoitu v. 2016-2017. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuoneet ja kerhohuone. Vuokraan sisältyy 10 mbit laajakaistayhteys.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1983

Energialuokka C2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Sauna, yhteispesutupa Pesutupa toisessa rakennuksessa., kuivaushuone, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 810 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Koskela

Koskelan kaupunginosa sijaitsee noin neljä kilometriä pohjoiseen keskustasta. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet keskustan suuntaan. Alueelta on kattava kevyen liikenteen verkosto, kaikkialle pääsee pyörällä eivätkä etäisyydetkään ole kohtuuttomia. Oulun yliopisto sekä Teknologiakylä ovat lyhyen pyöräilymatkan päässä, samoin Linnanmaan kauppa-alue.

Alueen palvelut ovat keskittyneet Koskelan koulun läheisyyteen. Sieltä löytyvät esimerkiksi kirjasto, neuvola, ostoskeskus ja päiväkoti. Kaupunginosan viheralueet ovat suurimmaksi osaksi luonnontilaisia metsikköjä ja houkuttelevat liikkumaan luonnossa. Koskelan kaupunginosaan kuuluu myös viihtyisä ja luonnonläheinen Simpsin alue joka sijaitsee aivan Koskelan kyljessä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.