Simpsintie 6a A 1, Koskela, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Omakotitaloasumista kerrostalossa!

Harvoin vapautumassa oleva kaksio erillistalossa Simpsintiellä. Asunto sijaitsee omassa rakennuksessa ja ilman naapureita.

Huoneiston oleskelutiloissa on lattiassa kauttaaltaan tammilaminaatti.
Seinät ovat siistin vaaleat.
Nykyisellä asukkaalla on jonkin verran tauluja seinillä joista jää jälkiä. Lumo asukkaana teillä on käytössänne maalietu. Tästä linkistä pääset tutustumaan kaikkiin palveluihimme mm. maalietuumme www.lumo.fi/asumisenpalvelut.

Keittiön kaapistot ovat vaaleat metallivetimin.
Keittiön varustukseen kuuluvat jääpakastinkaappi, sähköliesi sekä paikka astianpesukoneelle.
Kuvissa näkyvä astianpesukone on nykyisen vuokralaisen oma. Vuokralaisen muutettua astianpesukoneen paikka jää tyhjäksi.

Kylpyhuoneeseen on kulku eteisestä. Seinissä ja lattiassa pintamateriaalina on käytetty laattaa.
Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu peilikaappi, bide, pyykkikaappi ja paikka pyykinpesukoneelle.

Makuuhuone on sopivan kokoinen. Makuuhuoneen säilytysratkaisuna on käytetty komeroita.

Olohuoneen puolelta on kulku huoneiston omalle terassille.

Huomioittehan, että kuvaushetkellä asunto oli vuokrattuna. Vuokraamme asunnon tyhjänä.

Simpsintie 2, 4, 6

Luonnonläheisessä ympäristössä sijaitseva kolmikerroksinen pienkerrostalo, jonka kaikissa huoneistoissa on parveke tai terassi. Kaikkien huoneistojen kiintokalusteet ja keittiöt on uusittu vuonna 2013, ja lattiamateriaalina on tammilaminaatti. Kylpyhuoneet on remontoitu v. 2016-2017. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuoneet ja kerhohuone. Vuokraan sisältyy 10 mbit laajakaistayhteys.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Erillispientalo

Rakennusvuosi 1983

Energialuokka C2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Yhteissauna Sauna toisessa rakennuksessa., yhteispesutupa Pesutupa toisessa rakennuksessa., yhteiskuivaushuone Kuivaushuone toisessa rakennuksessa., kerhohuone

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 809 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Koskela

Koskelan kaupunginosa sijaitsee noin neljä kilometriä pohjoiseen keskustasta. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet keskustan suuntaan. Alueelta on kattava kevyen liikenteen verkosto, kaikkialle pääsee pyörällä eivätkä etäisyydetkään ole kohtuuttomia. Oulun yliopisto sekä Teknologiakylä ovat lyhyen pyöräilymatkan päässä, samoin Linnanmaan kauppa-alue.

Alueen palvelut ovat keskittyneet Koskelan koulun läheisyyteen. Sieltä löytyvät esimerkiksi kirjasto, neuvola, ostoskeskus ja päiväkoti. Kaupunginosan viheralueet ovat suurimmaksi osaksi luonnontilaisia metsikköjä ja houkuttelevat liikkumaan luonnossa. Koskelan kaupunginosaan kuuluu myös viihtyisä ja luonnonläheinen Simpsin alue joka sijaitsee aivan Koskelan kyljessä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.