Tuulentie 2 A 19, Toppila, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Toisen asuinkerroksen läpitalon huoneisto puu-Toppilan laidalla vaikka lapsiperheelle!

Huom. Huoneiston kuvat ovat toisesta vastaavasta asunnosta. Asunnossa on toimiva pohjaratkaisu, jossa asuinneliöitä ei ole hukattu turhiin käytäviin. Keittiön kaapeissa on hyvin säilytystilaa ja varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi. Keittiön yhteydessä on ruokailutila, johon mahtuu hyvin reilumpikin ruokapöytä. Makuuhuoneessa on yhden seinän pituudelta hylly- sekä henkarikaappitilaa. Huoneiston kaikki seinäpinnat ovat valkoisella maalipinnalla. Lattiapinnat oleskelutiloissa on vaaleaa harmaasävyistä muovimattoa. Kylpyhuoneen seinä- ja lattiapinnat on laatoitettu. Kylpyhuoneessa on tilavaraus 60 cm pyykinpesukoneelle. Huoneistokohtaisessa saunassa on tuuletusikkuna. Huoneiston sisäänkäynnin yhteydessä tuulikaappi, josta löytyy säilytystilana hylly- ja henkarikaappi. Makuuhuoneen ja olohuoneen ikkunoista näkymät Koskelantien suuntaan, keittiön ikkunoista näkymät puistomaiselle sisäpihalle. Olohuoneesta käynti tilavalle, länteen avautuvalle lasitetulle parvekkeelle. Pieni ja viihtyisä, vain 23 huoneiston taloyhtiö! Tutustu etuihimme tarkemmin Lumon sivuilla.

Tuulentie 2

Hyvällä paikalla Koskelantien varressa Toppilan koulua vastapäätä sijaitseva pieni kerrostaloyhtiö, jonka asunnoista osa sijaitsee luhtiosassa. Kaikissa huoneistoissa on lasitetut etelänpuolen parvekkeet. Kaikissa asunnoissa paitsi yksiöissä on oma sauna. Yhteistiloissa on kuivaushuone sekä kerhohuone. Autoille on pihalta varattavissa lämpöpistokepaikka. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 2003

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Kuivaushuone, kerhohuone, irtainvarasto, väestönsuoja

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Toppila

Toppila sijaitsee keskustasta noin viisi kilometriä pohjoiseen. Oulun Yliopisto sekä Teknologiakylä ovat lyhyen pyöräilymatkan päässä, samoin Linnanmaan market-alue. Alueelta on kattava kevyen liikenteen verkosto, kaikkialle pääsee pyörällä eivätkä etäisyydetkään ole kohtuuttomia. Bussiyhteydet alueelle ovat loistavat ja tiheät.

Lapsiperheille alueelta löytyvät koulut sekä useampi päiväkoti. Meri-Toppilassa on upeat ulkoilumahdollisuudet, alueen länsipuolella meren rannalla sijaitsee suuri ulkoilualue, josta löytyvät muun muassa leikki- ja koirapuistot sekä 18-väyläinen frisbeegolfrata ihanteellisessa kumpuilevassa maastossa.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.