Tuulentie 2 as 4, Toppila, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.Luhtitalon ensimmäisessä asuinkerroksessa oleva läpitalon huoneisto joka maantasalla.

Asunnossa toimiva pohjaratkaisu, jossa asuinneliöitä ei ole hukattu turhiin käytäviin. Keittiön kaapeissa hyvin säilytystilaa ja keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, liitännät astianpesukoneelle sekä paikka mikrolle. Keittiön yhteydessä on ruokailutila, johon mahtuu hyvin reilumpikin ruokapöytä. Makuuhuoneessa yhden seinän pituudelta hylly- sekä henkarikaappitilaa. Huoneiston kaikki seinäpinnat maalatut.  Lattiapinnat oleskelutiloissa kaunista tammilaminaattia ja tuulikaapissa käytännöllinen muovimatto. Kylpyhuoneen seinä- ja lattiapinnat laatoitettu. Kylpyhuoneessa tilavaraus 60 cm pyykinpesukoneelle. Huoneistokohtaisessa saunassa on tuuletusikkuna. Huoneiston sisäänkäynnin yhteydessä tuulikaappi, josta löytyy säilytystilana hylly- ja henkarikaappi. Makuuhuoneen ja olohuoneen ikkunoista näkymät Koskelantien suuntaan, keittiön ikkunasta näkymä sisäpihalle. Olohuoneesta on käynti länteen avautuvalle lasitetulle parvekkeelle. Pieni ja viihtyisä, vain 23 huoneiston taloyhtiö.Tutustu etuihimme tarkemmin Lumon sivuilla.

Tuulentie 2

Hyvällä paikalla Koskelantien varressa Toppilan koulua vastapäätä sijaitseva pieni kerrostaloyhtiö, jonka asunnoista osa sijaitsee luhtiosassa. Kaikissa huoneistoissa on lasitetut etelänpuolen parvekkeet. Kaikissa asunnoissa paitsi yksiöissä on oma sauna. Yhteistiloissa on kuivaushuone sekä kerhohuone. Autoille on pihalta varattavissa lämpöpistokepaikka.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 2003

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Kuivaushuone, kerhohuone, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 815 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Toppila

Toppila sijaitsee keskustasta noin viisi kilometriä pohjoiseen. Oulun Yliopisto sekä Teknologiakylä ovat lyhyen pyöräilymatkan päässä, samoin Linnanmaan market-alue. Alueelta on kattava kevyen liikenteen verkosto, kaikkialle pääsee pyörällä eivätkä etäisyydetkään ole kohtuuttomia. Bussiyhteydet alueelle ovat loistavat ja tiheät.

Lapsiperheille alueelta löytyvät koulut sekä useampi päiväkoti. Meri-Toppilassa on upeat ulkoilumahdollisuudet, alueen länsipuolella meren rannalla sijaitsee suuri ulkoilualue, josta löytyvät muun muassa leikki- ja koirapuistot sekä 18-väyläinen frisbeegolfrata ihanteellisessa kumpuilevassa maastossa.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.