Vasamatie 1 A 6, Kaakkuri, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Luhtitalon pikkukoti vapautumassa uudelle asukkaalle, nätti vaalea huoneisto!

Väritykseltään tämä asunto on lämminhenkinen ja kodikas. Huoneiston seinäpinnat ovat siistit valkoiset ja lattiamateriaalina on tyylikäs vaalea, harmaaseen vivahtava tammilaminaatti.

Keittokomerossa on kokoonsa nähden hyvin kaappi- ja laskutilaa. Keittiötilan varusteista löytyvät jääpakastinkaappi, keraaminen liesi, talotuuletin.

Olohuoneen ja keittokomeron väliseltä ikkunaseinältä on käynti huoneiston parvekkeelle josta näkymät ovat sisäpihalle.

Makuuhuone on reilun kokoinen, sinne mahtuu sängyn lisäksi muutakin kalustusta. Makuuhuoneen yhdellä seinällä on viisi valkoista, yläkomerollista vaatekaappia säilytykseen.

Kylpyhuoneen seinäpinnat on vaaleaa muovitapettia ja suihkun kohdalla valkoisilla laatoilla. Lattiamateriaalina on vihertävän sävyinen muovimatto. Kylpyhuoneesta löytyy paikka ja liitäntä myös 60 cm pesukoneelle.

Eteisessä säilytystilana on siivouskomeron lisäksi hyllykaappi ja avonaulakko päällysvaateille. Autonrenkaille ja muille säilytettäville tavaroille löytyy varastotilaa huoneiston irtainvarastosta, joka sijaitsee taloyhtiön sisäpihalla olevassa piharakennuksessa. Sieltä löydät myös pyykkituvan, pyykinkuivaushuoneet ja kerhohuoneen. Pyörävarasto löytyy erillisestä varastotilasta jätepisteen vierestä.

Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Tutustu myös etuihimme osoitteessa www.lumo.fi/asumisenpalvelut.

Vasamatie 1

Luhtitalo sijaitsee vanhan Kaakkurin puolella. Sijainti on rauhallinen puistoalueen kupeessa, ja lapsille pihapiirissä on hyvät leikkipaikat.

Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone. Monipuoliset palvelut sijaitsevat uuden Kaakkurin alueella eikä lähikauppaankaan ole pitkä matka.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Talon tiedot

Rakennustyyppi Luhtitalo

Rakennusvuosi 1994

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Yhteispesutupa Pesutupa toisessa rakennuksessa., yhteiskuivaushuone Kuivaushuone toisessa rakennuksessa.

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 773 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Kaakkuri

Kaakkuri on nopeasti kasvanut suuralue noin seitsemän kilometriä Oulusta etelään. Linja-autoyhteydet sekä keskustan suuntaan että naapurikuntiin ovat hyvät. Alueen kehitys on ollut voimakasta: Kaakkuriin on muotoutunut yksi isoimmista kauppakeskittymistä, johon kuuluu erikoisliikkeitä ja Citymarketin ostoskeskus. Läheltä löytyvät myös Kaakkurin koulun ala- ja yläasteet, terveysasema, apteekki sekä useampi päiväkoti. Lähelläsi on kaikki ilman, että tarvitsee lähteä Oulun keskustaan. Alue onkin lapsiperheiden suosiossa. Ympäristö luo kivat puitteet ulkoiluun.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.