Vasamatie 1 C 19, Kaakkuri, Oulu

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tämä koti on jo ehditty vuokrata
Tiesitkö, että Lumo-verkkokaupassa on tälläkin hetkellä 362 vapaata kotia

Vuokrataan Kaakkurista maatason luhtikoti!

Huomio, tämä koti on mahdollista vuokrata jo 1.9.2019 alkaen! Ota yhteys oulu@lumo.fi tai p. 020 508 5000/asiakaspalvelu.

Vuokra-asunto sijaitsee ihan luhtikäytävän päässä, seinänaapuri löytyy vain keittiön ja olohuoneen seinän takaa.

Kodin seinät on maalattu valkoiseksi, lattia oleskelutiloissa on tammilaminaatti. Huoneiston seinäpinnat ovat siistikuntoiset, muutamia taulukoukun jälkiä voi olla. Uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna maalit ja tarvikkeet, mikäli haluatte seinäpintoja omatoimisesti mieleiseksenne maalata. 

Keittiö on tilava ja siellä on hyvin kaappi- ja työtasotilaa. Valkoisten keittiökalusteovien ala- ja yläreunassa on kapeat, vihreät koristelistat, ovien vetimet on sävytetty koristelistoihin, nekin ovat vihreät. Keittiöön mahtuu hyvin neljän hengen ruokailuryhmä, toki hieman isompikin pöytä voisi sopia. Keittiön varusteista löytyy liitäntä ja paikka 60 cm leveälle astianpesukoneelle, liesi, liesikupu ja jääpakastinkaappi.

Olohuone on helposti kalustettavissa kolmen pitkän seinän ansiosta. Ikkunaseinälle sijoittuu huoneistopihalle, josta on näkymät taloyhtiön suojaiselle, puistomaiselle sisäpihalle.

Makuuhuoneessa on vaatteiden säilytykselle varattu neljä yläkomerollista vaatekaappia, rivistöstä löytyy sekä henkari- että hyllykaappeja. Huoneeseen mahtuu hyvin parisängyn lisäksi lastensänky, yöpöydät tai jotain muuta kalustusta, sillä huone on reilun kokoinen.

Kylpyhuoneen seinäpinnat on osalaatoitettu. Suihkunurkkaus on laatoitettu 15x15 laatoin, muualla seinissä on vaaleasävyinen muovitapetti. Kylpyhuoneen lattiana on vihreäsävyinen, kosteantilan muovimatto. Kylpyhuoneessa on liitännät ja paikka 60 cm leveälle pesukoneelle. Kylpyhuoneen jatkeena on sauna ja saunassa on tuuletusikkuna.

Asuntoon sisään tullessa on pieni tuulikaappi. Eteisen puolella on säilytystilana avonaulakko päällysvaatteille ja eteisestä on käynti vaatehuoneeseen, josta löytyy lisää säilytystilaa. Muille säilytettäville tavaroille löytyy varastotilaa huoneiston irtainvarastosta. Varastokopit sijaitsevat sisäpihan piharakennuksessa, sieltä löytyvät myös pesutupa, pyykinkuivaushuoneet sekä kerhohuone.

 Tämä vuokrakoti on vuokrataan kalustamattomana.

Tee tästä asunnosta itsellesi koti - tervetuloa asumaan meidän Lumo-kotiimme Vasamatielle Kaakkuriin!

Vasamatie 1

Luhtitalo sijaitsee vanhan Kaakkurin puolella. Sijainti on rauhallinen puistoalueen kupeessa, ja lapsille pihapiirissä on hyvät leikkipaikat.

Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone. Monipuoliset palvelut sijaitsevat uuden Kaakkurin alueella eikä lähikauppaankaan ole pitkä matka.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Talon tiedot

Rakennustyyppi Luhtitalo

Rakennusvuosi 1994

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Yhteispesutupa Pesutupa toisessa rakennuksessa., yhteiskuivaushuone Kuivaushuone toisessa rakennuksessa.

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 862 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Kaakkuri

Kaakkuri on nopeasti kasvanut suuralue noin seitsemän kilometriä Oulusta etelään. Linja-autoyhteydet sekä keskustan suuntaan että naapurikuntiin ovat hyvät. Alueen kehitys on ollut voimakasta: Kaakkuriin on muotoutunut yksi isoimmista kauppakeskittymistä, johon kuuluu erikoisliikkeitä ja Citymarketin ostoskeskus. Läheltä löytyvät myös Kaakkurin koulun ala- ja yläasteet, terveysasema, apteekki sekä useampi päiväkoti. Lähelläsi on kaikki ilman, että tarvitsee lähteä Oulun keskustaan. Alue onkin lapsiperheiden suosiossa. Ympäristö luo kivat puitteet ulkoiluun.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.