Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Hakuehdot

Sijainti Vuokra max.  €/kk Koko - m² päivämäärä

Muokkaa hakuehtoja

Lumo-verkkokaupassa voit vuokrata asunnon suoraan verkosta itse – ilman välikäsiä, välityspalkkiota tai vuokravakuutta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Vuokran suuruus määräytyy valitsemasi vuokrasopimuksen keston mukaan. Uudiskohteissa vuokrasopimus on voimassa vähintään 12 kuukautta.

Löytyi 0 asuntoa

Näytä ensin:

Näytä pelkät uudet/peruskorjatut asunnot (0 kpl)

Järjestetään ...

Hakusi ei palauttanut tuloksia.

Tilaa Lumo-verkkokaupan hakuvahti, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun hakuehtojasi vastaavia asuntoja tulee saataville!

  • Sijainti
  • Vuokra max.  €/kk
  • Koko - m²
  • päivämäärä
  • Muut ehdot

Muokkaa hakua ›

Hakuvahti kertoo sinulle kaikista uusista Lumo-verkkokauppaan tulevista asunnoista.
Voit halutessasi rajata hakuvahtia muokkaamalla hakuehtoja ›

Hakuvahti tilattu!

Varmista vielä sähköpostiosoitteesi klikkaamalla sinne saapunutta linkkiä.

Hakuvahdin tilaus epäonnistui!

Odota hetki

Jätä yhteydenottopyyntö

Minkälaisen asunnon haluaisit löytää?

Vuokra enintään

Huoneluku

Anna vielä yhteystietosi

Yhteydenottopyyntö lähetetty!

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Pyynnön lähetys valitettavasti epäonnistui. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä hakuvahti

Tiedä ensimmäisten joukossa, kun hakuehtojasi vastaavia asuntoja tulee saataville.

Jätä yhteydenottopyyntö

Otamme sinuun yhteyttä sopivan asunnon löytämisen helpottamiseksi.

Vapaat vuokra-asunnot — Pori

Pori on viihtyisä ja monipuolinen kaupunki Satakunnassa Kokemäenjoen suulla ja Selkämeren rannikolla.

Pori tunnetaan parhaiten Yyterin upeista hiekkarannoista sekä sen jokavuotisista musiikkifestivaaleista Pori Jazzeista.

Porissa viihdytään

Pori on Suomen johtavia tapahtumakaupunkeja. Pori on myös todellinen kesäkaupunki, ja sen kävelykadulla, kesäkahviloissa ja kesätapahtumissa viihtyy koko perhe. Joulun aikaan Pori tunnetaan Leineperin ruukista ja ruukin upeasta vanhan ajan joulutunnelmasta. Pori on myös erittäin luonnonläheinen kaupunki: esimerkiksi Kirjurinluodon kauniilla kävelypolulla ja jokisuiston reiteillä on mukava lenkkeillä. Muutoinkin Porin ympäristössä on monia paikkoja, joissa voi retkeillä ja kalastaa. Lapsiperheitä varten Porissa on paljon puistoja sekä kaupungin leikkipaikkoja.

Hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan

Pori sijaitsee rautatien varrella, ja junalla pääsee nopeasti esimerkiksi Tampereelle 115 kilometrin päähän noin tunnissa. Linja-autoyhteydet ovat myös hyvät joka suuntaan, ja valtateitä pitkin pääsee liikkumaan helposti autoillen. Helsinkiin on Porista matkaa noin 240 kilometriä ja Turkuun 140 kilometriä. Porissa on myös oma lentokenttä, josta pääsee suorilla lennoilla useisiin lomakohteisiin. Porin satama on yksi Pohjoismaiden suurimmista sahatavarasatamista ja yksi Suomen tärkeimmistä konttisatamista.

Kulttuuria Porissa

Pori Jazz -festivaalit ovat porilaisille erittäin tärkeä tapahtuma, ja festivaalia on järjestetty jo vuodesta 1966 lähtien. Porin jazzit tuovat aina heinäkuisin kaupunkiin useita tuhansia kävijöitä paikallisten lisäksi. Pori Folk on toinen suosittu porilainen musiikkitapahtuma, ja myös Promenadikeskuksessa järjestetään usein konsertteja sekä muita kulttuuritapahtumia. Pori tunnetaan erityisesti lastenkulttuuristaan, ja monet kulttuuritoimijat suuntaavat toimintaansa lapsille. Porissa on kaksi museota, ja teatteritaiteella on myös pitkät perinteet Porissa.

Urheilukaupunki

Porissa on hyvät urheilumahdollisuudet koko perheelle. Jääkiekko, jalkapallo ja pesäpallo ovat suosittuja harrastuksia, ja Isomäki Areena sekä Porin Stadion palvelevat kaupungin asukkaita. Kaupungin ulkoilumaastot ovat myös hyvät niin kesällä kuin talvellakin.

Oma Lumo-vuokra-asunto Porista

Pori on monipuolinen kaupunki asua. Porissa on tarjolla Lumo-vuokra-asuntoja sekä keskustassa että Impolassa. Asuntovaihtoehtoja löytyy niin perheille, pariskunnille kuin yksin asuvillekin.

Palvelujen äärellä Porin keskustassa

Keskustassa sijaitsevissa Lumo vuokra-asunnoissa pääsee asumaan palvelujen välittömässä läheisyydessä aivan lähellä kävelykatua. Kauppatori, kauppakeskukset sekä viehättävät kesäkahvilat ovat vain muutaman minuutin matkan päässä. Kivi-Pori eli niin sanottu Porin vanha kaupunki on myös lähellä.

Ulkoilumaastojen lähellä Impolassa

Impolan asuinalueella asutaan noin neljän kilometrin päässä keskustasta hyvien ulkoilumaastojen äärellä. Impolan lähellä on Mikkolan ostoskeskus palveluineen sekä Sampolan alueen päiväkodit ja koulu. Impolan viihtyisät Lumo-vuokra-asunnot sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä.

Lue lisää ›

Lumo

Lumo on turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Osa Lumo-kodeista on vuokrattavissa heti itse Lumo-verkkokaupan kautta. Koko asuntovalikoimamme ja lisätietoa Lumo-palveluista löydät Lumo.fi-sivustolta.

‹ Piilota