Lasitehtaantie 51 D 37, Hirsimäki, Riihimäki

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Hyvänkokoinen ja valoisa kolmio

Suuri ja valoisa kolmannen kerroksen asunto. Seinät maalattu ja lattioissa muovimatto. Keittiö ja kylpyhuone uusittu 2007 vesijohtoputkistoremontin yhteydessä. Kylpyhuoneessa liitäntä ja hyvin tilaa pyykinpesukoneelle. Keittiössä paikka astianpesukoneelle ja tilaa ainakin neljän hengen ruokailuryhmälle.
Tästä asunnosta ei ainakaan säilytystila lopu kesken kahden vaatehuoneen ja eteisestä löytyvien kaappien ansiosta. Toimiva pohjaratkaisu vaikka kimppa-asumiseen!

Tämä monien mahdollisuuksien koti sijaitsee hyvien ulkoilumaastojen läheisyydessä ja lähikauppaan on lyhyt kävelymatka. Muut palvelut ovat hieman pidemmän kävelymatkan päässä, mutta aivan lähellä on bussipysäkki ja pihassa on hyvin vapaita paikkoja omalle autolle.

Vuokraa tämä moneksi muuntautuva koti heti omaksesi! Jos vuokraat asunnon verkkokauppamme kautta marraskuun loppuun mennessä, saat 60 kpl muuttolaatikoita veloituksetta viikoksi käyttöösi.

Lasitehtaantie 51

Kerrostalossa on vesijohtoputkistoremontin yhteydessä vuonna 2007 uusittu asuntojen keittiöt ja kylpyhuoneet. Vuonna 2011 on uudistettu piha- sekä parkkialueet. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa sekä kuivaushuoneet.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1974

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Sauna, pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Hirsimäki

Hirsimäki on rauhallista ja vehreää aluetta. Kolmen kilometrin säteellä sijaitsevat linja-autoasema, rautatieasema, terveyspalvelut, uimahalli, koulut sekä kauppakeskus.

Katso Riihimäen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Riihimäen reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.