Louhikkotie 10 A 9, Korkalovaara, Rovaniemi

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tämä koti on jo ehditty vuokrata
Tiesitkö, että Lumo-verkkokaupassa on tälläkin hetkellä 441 vapaata kotia

Siisti ja valoisa asunto, jossa tilavan olohuoneen yhteydessä on ranskalainen parveke. Asunnossa on vaaleasävyiset muovimattolattiat ja seinäpinnat.Seinäpinnoissa on jonkin verran kulumisen jälkiä. Tarjoamme uudelle asukkaalle muuttoetuna maalit ja maalaustarvikkeet. Kylpyhuoneessa on iso ikkuna sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Keittiössä Puustellin kaapistot on hyväkuntoiset.

Louhikkotie 10-12

Louhikkotien alkupäässä sijaitsevat talot ovat viihtyisiä ja rauhallisia. Piha-alueet on kunnostettu ja talojen välisellä alueella sijaitsee grillikatos. Talojen huoneistoja on remontoitu, muun muassa keittiö- ja kylpyhuoneremontteja on tehty useaan huoneistoon. Isommissa perheasunnoissa on ranskalaiset parvekkeet. Louhikkotie 12:ssa sijaitseva pesutupa on maksutta molempien talojen asukkaiden käytössä. Molempien talojen alakerrassa sijaitsee saunatila. Talojen takaa lähtee kevyenliikenteen väylä. Keskustan palvelut ovat alle kahden kilometrin etäisyydellä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1969

Energialuokka C2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Other

Talon yhteiset tilat

Sauna, yhteispesutupa Pesutupa toisessa rakennuksessa., kuivaushuone, pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 754 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Korkalovaara

Louhikkotie sijaitsee Korkalovaaran alkupäässä, josta on matkaa kaupungin keskustaan 2,5 kilometriä. Louhikkotiellä sijaitsee lähikauppa, ja muutaman sadan metrin päässä on Hillapolun palvelukeskus, jossa on muun muassa kauppa, kirjasto, postipalvelut ja apteekki. Lähimmät peruskoulut löytyvät noin kilometrin etäisyydeltä.

Katso Rovaniemen joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Rovaniemen reittioppaasta

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.