Porokatu 37 C 1, Ounasmetsä, Rovaniemi

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Katutason siistissä kunnossa oleva kaksio, jossa on uusittu hyväkuntoinen laminaattilattia.
Keittokomerossa on jenkkikaappi, liesi. Kaapistot on uusittu. Kylpyhuoneeseen mahtuu pyykinpesukone. Eteisessä ja makuuhuoneessa on tilavat vaatehuoneet.Maalatut seinäpinnat on hyväkuntoiset.Talossa on pyykkitupa, jonka käyttö on talon asukkaille maksuton.

Porokatu 37

Porokatu 37 on neljäkerroksinen ja -rappuinen suosittu kerrostalo, joka sijaitsee vastapäätä Invalidiliiton Kuntoutuskeskusta. Talon vieressä sijaitsee LAO-oppilaitos. Suurin osa talon asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta muutama perheasuntokin kohteesta löytyy. Isoissa kaksioissa ja perheasunnoissa on eteläparvekkeet. Taloon valmistui pesutupa vuonna 2010, ja sen käyttö on asukkaille maksutonta. Talon piha-alueella sijaitsee runsaasti autopaikkoja.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1966

Energialuokka B2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Other

Talon yhteiset tilat

Sauna, pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 706 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Ounasmetsä

Ounasvaaran etelärinteessä, Lapin urheiluopiston ja Lapin keskussairaalan välittömässä läheisyydessä sijaitseva asuinalue, jossa sijaitsevat myös Lapin ammattiopiston ja Rovaniemen ammattikorkeakoulun hyvinvointialojen opetustilat. Keskustaan on matkaa pari kilometriä.

Katso Rovaniemen joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Rovaniemen reittioppaasta

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.