Annalankatu 5 B 24, Kaukajärvi, Tampere

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Kaksio vapautumassa Annalankadulta! Mikäli vuokraat tämän asunnon 15.11.2018 mennessä, saat käyttöösi Gigantin lahjakortin arvoltaan 350€.

Tässä läpitalon kaksiossa on erillinen, tilava keittiö, suuri vaatehuone ja iso olohuone, josta käynti parvekkeelle. Asunnossa on helppokäyttöinen muovimatto.

 

Vaaleansävyiseen keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä ja siellä on tilaa myös astianpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on liitäntä pyykinpesukoneelle.

 

Huoneisto kuvattu asuttuna, vuokrataan kalustamattomana. Kuvat ovat vuodelta 2017. Makuuhuoneessa on yksi punainen tehostemaaliseinä. Kuvassa näkyvät pyykinpesukone ja mikroaaltouuni eivät kuulu varustukseen.

Tilava kaksio juuri sinulle tai teille!


A two-room apartment available for rent from Annalankatu!

This apartment has a separate kitchen, a big walk-in closet and a balcony which can be accessed through the living room. The apartment has plastic flooring which is easy to maintain.

 

The light colored kitchen is spacious and fits a dining table and a dishwasher. The bathroom also has room for you to bring your own washing machine.

The apartment is rented unfurnished. The pictures are from 2017. The bedroom has a red accent wall. The washing machine and microwave seen in the pictures do not come with the apartment.

Annalankatu 5 ja 8

Kiinteistöön kuulu kaksi Kaukajärven Annalassa sijaitsevaa kolmikerroksista kerrostaloa Annalankadun molemmilla puolilla. Kauppaan ja bussipysäkille on noin 100 metriä. Annalankatu 5:ssä on pesutupa, jota kummankin talon asukkaat voivat maksutta käyttää.

Annalankatu 5 saunaosasto on uusittu vuonna 2017. Vuonna 2011 on molempiin taloihin tehty julkisivuremontti, jonka yhteydessä ikkunat on uusittu ja parvekkeet on lasitettu. Putkisto on saneerattu ja kylpyhuoneet remontoitu vuonna 2003 ja keittiöt uusittu vuonna 1994.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista. Tutustu myös yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1974

Energialuokka E2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Sauna, pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, talouskellari, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 870 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Kaukajärvi

Kaukajärvi sijaitsee Kangasalan rajalla ja on saanut nimensä kolmen kilometrin pituisesta järvestä. Kaukajärvellä on huomattava määrä palveluita ja sieltä löytyvät ala- ja yläkoulut sekä päiväkoti. Alueella on myös hyvät mahdollisuudet kaikenlaiseen ulkoliikuntaan kuten uimiseen, melontaan, hiihtoon ja lenkkeilyyn.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.