Hatanpään Valtatie 50 P 253, Hatanpää, Tampere

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Mikäli vuokraat tämän asunnon viimeistään 9.12.18, saat käyttöösi Gigantin lahjakortin arvoltaan 400 €! Vuokrattavana 6. kerroksen asunto Hatanpäältä!

Asunnon kuvissa on vielä muovimatto, mutta asuntoon vaihdetaan joulukuun 2018 aikana laminaatti sekä seinät maalataan valkoisiksi. Astianpesukoneelle ei ole tilavarausta. Kylpyhuone on kaakeloitu ja voit tuoda sinne oman pyykinpesukoneen (mahtuu 40 cm leveä kone) Taloyhtiössä on hyvin toimiva ja asukkaille maksuton pesutupa. Pesutupa sijaitsee vastapäisessä rakennuksessa os. Kolmionkatu 2, G-rappu.

Asunto vuokrataan ilman kalusteita.

Mitä vielä odotat? Vuokraa nyt!

Tutustu yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöautoAn apartment available for rent from Hatanpää!

An apartment from the 6th floor of the building with plastic flooring. The kitchen has white paint walls and the bedroom and living room have light colored wallpaper. The kitchen has a fridge freezer and there is a space reservation for a microwave. There is no room for a dishwasher.

The bathroom is tiled and has a space reservation for a washing machine. There is a laundry room in Kolmionkatu 2 G (opposite to this building), which can be used free of charge.

The apartment is rented unfurnished.

What are you waiting for? Rent this apartment now!

Hatanpään valtatie 50-54

Hatanpään valtatie 50-54 -kiinteistössä on kolme 7-kerroksista taloa. Talojen julkisivuremontit on valmistuneet kesäkuussa 2018.

Yhteisiä tiloja on vuonna 2018 uusitut saunatilat, kuivaushuone, irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastot. Lisäksi samassa korttelissa (Kolmionkatu 2) on maksutta asukkaiden käytössä yhteinen korttelipesula ja kuntoiluhuone. Taloissa tehtyjä muita remontteja: keittiönkalusteiden uusiminen vuonna 2007, hissien kunnostus 2003, putkistosaneeraus, kylpyhuoneiden, ikkunoiden ja parvekkeiden uusiminen 2001. Talot on rakennettu vuonna 1961.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista. Tutustu myös yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1957

Energialuokka E2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Sauna, yhteispesutupa Pesutupa toisessa rakennuksessa., yhteiskuivaushuone Kuivaushuone toisessa rakennuksessa., pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 1068 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Hatanpää

Hatanpäällä lähellä ovat yläkoulu, terveyskeskus ja päiväkodit. Upeana alueen virkistyspaikkana toimii Hatanpään Arboretum-puisto Pyhäjärven rannalla. Hatanpäällä on loistavat liikenneyhteydet keskustaan, joka on vain parin kilometrin päässä.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.