Opiskelijankatu 10 C 45, Hervanta, Tampere

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Hervannassa hyväkuntoinen kaksio vapautumassa!

Tyylikkäällä harmaalla laminaatilla ja maalatuilla seinillä sisustettu läpitalon kaksio, jossa suuri lasitettu parveke.

Tilavaan, vaaleaan keittiöön sopii hyvin ruokapöytä, ja keittiössä on vakiovarusteena astianpesukone.

Kylpyhuone on laatoitettu kauniilla harmaan- ja valkoisen sävyisillä laatoilla. Kylpyhuoneessa on myös liitäntä pyykinpesukoneelle.

Asunto kuvattu asuttuna, vuokrataan kalustamattomana. Kuvat keväältä 2017.

Opiskelijankatu 10

Loistavalla ja halutulla sijainnilla oleva Opiskelijankatu 10 on peruskorjattu vuonna 2015. Hervannan uimahalli on käytännössä talon alla, sisäänkäynti uimahalliin on talon sisäpihalta. Päivittäistavarakauppa on pihapiirissä, ja kauppakeskus Duoon, Hervannan kirjastoon tai vapaa-aikakeskukseen on vain kävely- tai pyöräilymatka. Kaupungin bussilinja kulkee Opiskelijankatua pitkin ja yhteydet keskustaan ovat hyvät.

Keittiöt ja kylpyhuoneet uusittiin vaaleiksi ja valoisiksi, keittiöön tuli vakiovarusteen jääkaappi-pakastimen lisäksi keraamiset liedet ja astianpesukoneet. Lattioihin tuli kauttaaltaan tyylikäs vaalean harmaa laminaatti ja makuuhuoneisiin kaunis harmaanbeige korosteseinä. Kylpyhuoneessa harmaan sävy on laatassa, joka on ladottu tehosteraidaksi muuten vaaleassa kylpyhuoneessa.

Kaikissa asunnoissa on tilava lasitettu parveke. Yksiöitä lukuun ottamatta asuntojen vaatehuoneet ovat lähes pukeutumishuoneiden kokoluokkaa, säilytystilaa on tätä kautta runsaasti.

Talossa on yhteisinä tiloina pesula- ja kuivaushuoneet, jotka ovat asukkaiden käytössä maksutta. Yhteisiä tiloja edellisten lisäksi on saunaosasto, kerhohuone ja ulkoiluvälinevarastot.

Talon autopaikat sijaitsevat pääosin maan alla olevassa autohallissa, josta talolla on oma kiintiö varattuna autopaikkoja.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista. Tutustu myös yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1974 Peruskorjaus 2015

Energialuokka C2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Sauna, pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, irtainvarasto

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 959 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Hervanta

Hervannan kaupunginosa on monipuolisten palveluiden, työpaikkojen, harrastusmahdollisuuksien ja opinahjojen keskittymä. Hervantaan on hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla. Liikuntapaikkoja on useita, muun muassa uimahalli, laskettelurinne ja ulkoilumaastot. Hervannassa on hyvä palveluntarjonta: alueelta löytyy leipomoja, kampaamoja, päivittäistavarakauppoja, pankki, lääkäriasema sekä kirjasto. Koulut ja päiväkodit ovat lähellä.

Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.