Satakunnankatu 21 A 12, Tammerkoski, Tampere

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tämä koti on jo ehditty vuokrata
Tiesitkö, että Lumo-verkkokaupassa on tälläkin hetkellä 410 vapaata kotia

Keväällä 2016 valmistuneessa talossa on vapautumassa yksiö!

Asunnossa on kaunis vaalean tammen värinen laminaatti. Seinät on maalattu valkoisiksi. Keittiössä on valkoiset kaapistot ja laskutaso on vaalean harmaata kiveä jäljittelevää laminaattia. Keittiössä on täyskorkea jääkaappipakastin, keraaminen liesi ja astianpesukone jo valmiina. Mikroaaltouunille on tilavaraus.

Kylpyhuone on seiniltään laatoitettu valkoisella laatalla ja lattiassa on harmaa laatta. Kylpyhuoneeseen saa sopimaan pesutornin.

Asunnoissa on kauttaaltaan kaukolämpöverkkoon liitetty lattialämmitys. Asunnon irtaimistovarasto on asunnon sisäänkäynnin vieressä.

Sisäpihalle oleva parveke on koko asunnon levyinen ja lasitettu!A modern studio apartment available for rent!

A beautiful apartment with laminate flooring and light colored walls. Kitchen equipment includes a stove with a ceramic cooktop, a dishwasher and a fridge freezer. There is also a space reservation for a microwave. The bathroom is tiled and there is room for you to bring your own washing machine. The apartment also has a spacious, glazed balcony.

The apartment is rented unfurnished.

Satakunnankatu 21

Upea, arkkitehtuuriltaan veistoksellinen ja korkeatasoinen talo sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereen keskustassa Kuninkaankadun ja Satakunnankadun kulmassa. Asunnot ovat pohjiltaan väljän studiomaisia ja laadukkailla materiaaleilla sisustettuja. Kaikissa asunnoissa on suuri lasitettu parveke. Tämä autoton talo sopii erityisen hyvin kaupunkiasumisesta nauttiville laatutietoisille yksin tai kaksin asuville sekä pienille perheille.

Talo on arkkitehtitoimisto Lahdelma & Mahlamäen suunnittelema ja se voitti Tampereen kaupungin kilpailun, jossa etsittiin kaupunkikuvaan sopivaa, arkkitehtuuriltaan korkeatasoista ja energiatehokasta rakennusta.

Seitsemänkerroksisessa hissillisessä talossa on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Pohjaratkaisu on mahdollisimman väljä. Asunnoista on mahdollista muodostaa suuria jakamattomia tilakokonaisuuksia, mutta toisaalta perinteinen tilajako on myös mahdollinen. Kaikissa asunnoissa on lasitettu suuri parveke ja ne on suunnattu parhaisiin mahdollisiin ilmansuuntiin, etelään ja länteen.

Asuntojen lattiat ovat tammilaminaattia ja seinät on maalattu valkoisiksi. Kylpyhuoneissa on tumman harmaa lattialaatta ja raikkaan valkoinen seinälaatta. Keittiössä on valkoiset kaapistot, tyylikäs harmaa työtaso, jääkaappipakastin, keraaminen liesi ja astianpesukone. Asumismukavuutta lisää porraskohtaiset, asunnon kanssa samaan kerrokseen tuodut, helposti saavutettavat irtainvarastot. Keskeisen sijainnin, palveluiden läheisyyden ja hyvän julkisen liikenteen ansiosta tämä on autoton talo. Asukkaiden käytössä on hyvät polkupyörävarastot ja autopaikan voi halutessaan vuokrata läheisestä autohallista. Katutasossa on liiketiloja ja liikenteeltä suojassa oleva oleskelualue.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 2016

Energialuokka C

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Kuivaushuone, pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Keskusta

Satakunnankatu 21 sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereen keskustassa, Tammerkosken länsipuolella, kävelykadun varrella Satakunnankadun ja Kuninkaankadun kulmassa. Keskusta ja Finlaysonin historiallinen alue vieressä tarjoaa monenlaisia palveluita, kulttuuria ja ruokapaikkoja. Kävelyetäisyydellä on myös kauniita puistoja, Tammerkoski ja Keskustori. Rautatieasema on kilometrin päässä.
Katso Tampereen seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Repa Reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.