Ahterikatu 12 A 21, Majakkaranta, Turku

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Koti Hirvensalon saaren kupeessa

Mitä sinä toivot uudelta kodiltasi? Haluatko asua meren läheisyydessä, poissa keskustan hälinästä. Tässä on koti juuri sinulle!

Huoneiston pohjaratkaisu on persoonallinen ja viihtyisä. Asunto sijaitsee talon ylimmässä kerroksessa ja näkymät huoneistosta ovat avarat ja kauniit meren suuntaan. Asunto on valoisa ja säilytystilaa on riittävästi. Asunnon lattiapinnoilla on laminaatti. Seinäpinnat on maalatut. Asunnossa on sauna. Kylpyhuone on laatoitettu ja siellä on varaus pesukoneelle. Keittiössä on varaus astianpesukoneelle. Huoneistossa on jonkin verran kiinnitysjälkiä ja asumisen jälkiä, mutta uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna tarvittaessa maalit ja tarvikkeet.

Pohjakerroksessa on irtainvarastotilan lisäksi lastenvaunu- ja pyöräsuoja sekä kuivaushuone.

Tule ja viihdy merellisessä Majakkarannassa!

Ahterikatu 12

Pitkäsalmen tuntumassa, merellisissä maisemissa sijaitsevassa Ahterinkatu 12:ssa on 12 kotoisaa kaupunkikotia. Hissillisessä talossa on seitsemän kerroksesta. Jokaisessa asunnossa on parveke ja talon pihalla on asukkaille leikki- ja oleskelualue. Autopaikat sijaitsevat pihalla talon päädyssä.

Laajakaistayhteys sisältyy vuokraan ja lemmikit ovat tervetulleita. Vesimaksu on 18e/hlö/kk.

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1995

Energialuokka E

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Other

Talon yhteiset tilat

Kuivaushuone, pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 1062 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Majakkaranta

Majakkaranta on moderni, merellinen asuinalue Turun keskustan eteläpuolella. Asuinalue sijaitsee Pitkänsalmen rannan tuntumassa ja sen keskellä kohoaa Turun alueen korkein asuinrakennus, Airiston tähti. Peruspalvelut, kuten koulu, päiväkoti ja päivittäistavaraliike ovat lähellä ja matkaa Turun keskustaan on alle neljä kilometriä. Liikenneyhteydet ovat hyvät. Hirvensalon hiihtokeskukseen matkaa on alle kaksi kilometriä.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.