Kokkakatu 4 A 4, Majakkaranta, Turku

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Koti meren läheisyydessä

Haluatko asua meren läheisyydessä, kauniiden maisemien ympäröimänä? Haluatko pois keskustan hälinästä, mutta kuitenkin päästä keskustaan vaikka kävellen? Tässä on koti ehkä juuri sinulle!

Huoneiston pohjaratkaisu on avoin ja viihtyisä. Asunnon lattiapinnoilla on kaunis pähkinälaminaatti. Seinäpinnat on maalatut. Asunnossa on asuntosauna. Saunaan tulee luonnonvaloa pienestä tuuletusikkunasta. Asunnossa on varaus astian- ja pyykinpesukoneelle. Asumisen jälkiä asunnossa on havaittavissa. Asukkaalla on mahdollisuus saada omatoimiremontti tarvikkeet asunnon maalaamiseen.

Pohjakerroksessa on irtainvarastotilan lisäksi lastenvaunu- ja pyöräsuoja. Käytössä on myös maksuton pesutupa ja kuivaustilaa.

Tule ja viihdy merellisessä Majakkarannassa!

Kokkakatu 4

Meren välittömässä läheisyydessä sijaitseva asuinkohde. Monessa asunnosas on merinäköala Hirvensalon suuntaan, ja kaikissa 39 asunnossa on sauna ja parveke. Asukkailla on käytössään maksuton pesutupa ja kuivaushuone. Auton säilytykseen asukas voi varata autohallipaikan, tallipaikan tai ulkopaikan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1998

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 1040 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Majakkaranta

Majakkaranta on moderni, merellinen asuinalue Turun alueen eteläpuolella. Asuinalueen keskellä kohoaa Turun alueen korkein asuinrakennus, Airiston tähti. Peruspalvelut, kuten koulu, päiväkoti ja päivittäistavaraliike ovat lähellä ja matkaa Turun keskustaan on alle neljä kilometriä. Liikenneyhteydet ovat hyvät. Hirvensalon hiihtokeskukseen matkaa on alle kaksi kilometriä.

Katso Turun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Brahe-reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.