Kukolantie 3 D 20, Kukola, Turku

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tämä koti on jo ehditty vuokrata
Tiesitkö, että Lumo-verkkokaupassa on tälläkin hetkellä 571 vapaata kotia

Koti meren läheisyydessä

Mitä haluat kodiltasi? Palveluita lähellä? Ulkoilumahdollisuuksia?

Tässä kodissa sekä luonto että palvelut ovat lähellä. Tarjolla on rivitaloneliö Hirvensalon Kukolassa. Asunnossa on tehty remonttia vuonna 2018, jolloin yläkerran kylpyhuone uusittiin ja lattiapinnat vaihdettiin yläkerrassa sekä keittiössä. Lattiamateriaalina asunnossa on laminaatti. Seinäpinnat on maalattu. Keittiössä on tilaa ruokailuryhmälle sekä liitäntä astianpesukoneelle. Kylpyhuoneeseen voi asentaa pyykinpesukoneen. Säilytystilaa on asunnossa runsaasti, muun muassa yläkerran tilavassa vaatehuoneessa. Yläkerran yhdestä makuuhuoneesta on kulku viihtyisälle parvekkeelle, jossa voi esimerkiksi nauttia rennosti aamukahveja. Huoneisto on siistikuntoinen, mutta jonkin verran on asumisen jälkiä. Uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna tarvittaessa maalit ja tarvikkeet pieneen seinien pintaremonttiin.

Tule ja viihdy merellisellä Hirvensalon saarella.

Tervetuloa tutustumaan

Kukolantie 3-5, Rihvelikuja 5

Hirvensalon Kukolassa sijaitseva rivitalo. Asuintalon piha-alue on siisti ja viihtyisä. Lapsille on useita leikkipaikkoja. Kaksiot ovat yksitasoisia ja isommissa asunnoissa asuinkerroksia on kaksi. Ylemmässä kerroksessa on parveke. Asukkaalla on mahdollisuus varata autopaikka yhteisestä pihasta. Asukkaiden käytössä on ulkovaraston lisäksi lämmin maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhotila.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Talon tiedot

Rakennustyyppi Rivitalo

Rakennusvuosi 1998

Energialuokka B2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Yhteispesutupa Pesutupa toisessa rakennuksessa., yhteiskuivaushuone Kuivaushuone toisessa rakennuksessa.

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 1486 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Hirvensalo

Hirvensalon saari sijaitsee Turun eteläpuolella. Liikenneyhteydet ovat hyvät ja palvelut alueella lähellä. Kukolan lähiöalue sijaitsee Hirvensalon keskiosassa, ja alueella ovat Hirvensalon suurin koulu ja saaren ainoa kirjasto. Hirvensalon itäosassa puolestaan sijaitsee Moikoinen. Moikoinen on Kukolan ohella saaren suurimpia asuinalueita. Moikoisten alueella on esimerkiksi päivittäistavarakauppoja, kirkko ja nuorisotila. Turun keskustaan matkaa on noin viisi kilometriä. Alueella on hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Hirvensalon luonto on kaunis ja lähellä alueen asukasta. Hirvensalon hiihtokeskus tarjoaa alueella laskettelumahdollisuuden talvisin.

Katso Turun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Brahe-reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.