Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Kukolantie 3 F 31, Kukola, Turku

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tämä koti on jo ehditty vuokrata
Tiesitkö, että Lumo-verkkokaupassa on tälläkin hetkellä 421 vapaata kotia

Vuokrattavana rivitalokolmio Hirvensalon helmassa.

Mitä haluat kodiltasi? Palveluita lähellä? Ulkoilumahdollisuuksia? Tarjolla on rivitalokolmio 2-tasossa Hirvensalon Kukolassa. Säilytystilaa on runsaasti. Asunnon yhteydessä on varasto ja lämmin irtainvarasto löytyy väestösuojatilasta, jossa on myös maksuton pesutupa ja kuivaushuone. Seinäpinnat ovat maalattuja  ja lattiapinnoilla on laminaatti. Asunnossa on varaus astian- ja pyykinpesukoneelle. Kylpyhuone on remontoitu trendikkäin sävyin.  Yläkerran isomman makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone. Makuuhuoneesta on käynti myös parvekkeelle. Huoneisto on tällä hetkellä kuvista poiketen asuttu. Huoneistossa on jonkin verran kiinnitysjälkiä sekä muita asumisen jälkiä. Tule ja viihdy merellisellä Hirvensalon saarella!

Kukolantie 3-5, Rihvelikuja 5

Hirvensalon Kukolassa sijaitseva rivitalo. Asuintalon piha-alue on siisti ja viihtyisä. Lapsille on useita leikkipaikkoja. Kaksiot ovat yksitasoisia ja isommissa asunnoissa asuinkerroksia on kaksi. Ylemmässä kerroksessa on parveke. Asukkaalla on mahdollisuus varata autopaikka yhteisestä pihasta. Asukkaiden käytössä on ulkovaraston lisäksi lämmin maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhotila.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Talon tiedot

Rakennustyyppi Rivitalo

Rakennusvuosi 1998

Energialuokka B2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Yhteispesutupa Pesutupa toisessa rakennuksessa., yhteiskuivaushuone Kuivaushuone toisessa rakennuksessa.

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 1265 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Hirvensalo

Hirvensalon saari sijaitsee Turun eteläpuolella. Liikenneyhteydet ovat hyvät ja palvelut alueella lähellä. Kukolan lähiöalue sijaitsee Hirvensalon keskiosassa, ja alueella ovat Hirvensalon suurin koulu ja saaren ainoa kirjasto. Hirvensalon itäosassa puolestaan sijaitsee Moikoinen. Moikoinen on Kukolan ohella saaren suurimpia asuinalueita. Moikoisten alueella on esimerkiksi päivittäistavarakauppoja, kirkko ja nuorisotila. Turun keskustaan matkaa on noin viisi kilometriä. Alueella on hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Hirvensalon luonto on kaunis ja lähellä alueen asukasta. Hirvensalon hiihtokeskus tarjoaa alueella laskettelumahdollisuuden talvisin.

Katso Turun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Föli-reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.