Yliopistonkatu 21 C 50, Keskusta, Turku

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Koti Turun ydinkeskustassa

Kohde on valmistunut 60 luvulla. Käynnissä on peruskorjauksen suunnittelu ja peruskorjauksen alkaessa talo tyhjennetään asukkaista. Peruskorjaus on mittava eikä valmistu hetkessä. Tällä hetkellä on arvioitu, että asuminen asunnossa on mahdollista ehkä jopa vuoden 2019 loppuun asti.

Nyt kohteessa on peruskuntoinen kolmio vuokrattavissa. Asunto sijaitsee kohteen kuudennessa kerroksessa. Asunnosta aukeaa upeat näkymät Turun kauppatorille. Lattiat ovat muovimattoa ja seinäpinnoilla on vaalea sävy. Olohuoneen ja keittiön voi erottaa toisistaan liukuovella. Näkymät avautuvat kauniisti Turun kauppatorin suuntaan. Makuuhuoneista näkymä aukeaa Maariankadulle päin. Kylpyhuoneessa on varaus pesukoneelle. Keittiössä varusteina on liesi ja jääpakastinkaappi. Astianpesukoneelle on varaus keittiössä.

Kellarikäytävän varrella on irtainvarastotilaa, maksuton pesutupa, saunatilat ja kerhotila. Pyöräsuoja sijaitsee autohallin yhteydessä.

Uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna tarvittaessa maalit ja tarvikkeet. Huoneistoremontteja ei tällä hetkellä enää tehdä vuokranantajan toimesta.

Tervetuloa tutustumaan

Yliopistonkatu 21

Turun kauppatorin välittömässä läheisyydessä kohoaa tämä yhdeksänkerroksinen kerrostalo. Talon yhteydessä on myös liikehuoneistoja. Parvekkeet aukeavat Kauppatorin suuntaan. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa ja kuivaushuone. Huom!, kohteen peruskorjauksen suunnittelu on käynnissä. Peruskorjauksen tarkka aloitusajankohta ei ole vielä selvillä, mutta ennen korjauksen aloitusta talo tyhjennetään kokonaan. Asuminen remontin aikana ei ole mahdollista.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1960

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Sauna, pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, talouskellari, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 1178 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Keskusta

Turun keskusta on kaupungin kulttuurielämän ja -elämysten ydin. Keskustan alue levittäytyy Aurajoen molemmille puolille. Turun Kauppatorin ympäristö on vilkas ja tapahtumia on paljon. Keskustan asukas on lähellä kaikkea. Teatterit, ravintolat, museot, kaupunginkirjasto, kaupat, erikoisliikkeet, kauppahalli ja loputon luettelo muita palveluntarjoajia ovat keskustan asukasta lähellä. Virastot ja koulut kuten myös lasten hoito- ja harrastuspaikat ovat lähellä. Kaupunkipuistot ja Aurajoenranta ovat kauniita ulkoilupaikkoja keskustaelämän melskeessä. Liikenneyhteydet keskusta-alueelta ovat hyvät ja kulkeminen helppoa. Turun Linja-autoasema ja Rautatieasema sijaitsevat keskustan välittömässä läheisyydessä.

Katso Turun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Brahe-reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.