Kallioimarteentie 12 D 21, Simonpelto, Vantaa

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tämä koti on jo ehditty vuokrata
Tiesitkö, että Lumo-verkkokaupassa on tälläkin hetkellä 341 vapaata kotia

Kiva pikkukoti hyvien yhteyksien äärellä.

Jos haet kivaa, pientä kotia ja rivitalomaista asumista itsellesi tai vaikkapa pariskuntana, tässä on loistava valinta! Tämä koti sijaitsee Simonkylässä, lähellä Tikkurilan keskustan palveluita, hyvien yhteyksien äärellä. Asunnon takapiha on kivasti puiston suuntaan ja myös asunnon edessä on aidattu piha-alue.

Tämä koti on juuri valmistunut remontista. Remontissa tähän ihanaan Lumo-kotiin on asennettu laminaatit pl. tuulikaapin lattiaan. Seinät sekä katto on maalattu valkoiseksi huoneistossa. Väliovet on myös uusittu sekä lukuisia pikkupuutteita korjattu tämän suuremman remontin yhteydessä. Koti odottaa kovasti uutta asukastaan, joka löytää tästä kodin pitkäksi aikaa. Kodin asumismukavuutta lisää oma sauna.

Vuokraa tästä kiva koti hyvällä sijainnilla.

Asunto on juuri valmistunut remontista. Huoneistoa ei ole valokuvattu remontin jälkeen.

Kallioimarteentie 12

Kaksi- ja kolmikerroksisista luhtitaloista koostuva kohde Simonpellon rauhallisella pientaloalueella. Kaikissa asunnoissa on oma sauna ja parveke tai asuntopiha. Talojen välissä on viihtyisä sisäpiha leikkipaikkoineen. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Luhtitalo

Rakennusvuosi 1997

Energialuokka E2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Yhteispesutupa Pesutupa toisessa rakennuksessa., pyörävarasto

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Simonkylä / Simonpelto

Viihtyisä ja luonnonläheinen pientalopainotteinen asuinalue Tikkurilan monipuolisten palveluiden tuntumassa. Alueelle on hyvät liikenneyhteydet paikallisbusseilla ja omalla autolla.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.