Lintukallionrinne 1 C 21, Martinlaakso, Vantaa

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Kiva kaksio tarjolla Vantaan vehreässä Martinlaaksossa!Tässä ensimmäisen asuinkerroksen kaksiossa on muovimatot, joissa näkyy hieman elämisen jälkiä. Seinät ovat valkeaksi maalatut. Keittiö on valkoinen ja välitilalaatat ovat harmaat. Astianpesukoneelle on myös liitännät ja paikka. Kylpyhuone on täysin kaakeloitu ja siellä on liitännät pesukoneelle.

Seinissä näkyy hieman elämisen jälkiä, mutta asukkaat saavat meiltä kattavat Lumo-maalit ja tarvikkeet. Tästä pääset tutustumaan Lumo sisämaalikartastoon.

Alueelta löytyy koulut, päiväkodit sekä peruspalvelut. Taloyhtiö sijaitsee aivan omakotitaloalueen rajalla. Mukavasta taloyhtiöstä löydät myös talosaunan, pyörävarastot, irtaimistovarastot sekä vuokraan kuuluvan pesutuvan.

Asunto on perusteellisesti siivottu uutta asukasta varten. Vuokraa vartissa, ihastu vuosiksi!

Huom. kodista ei pystytty ottamaan valokuvia, koska se oli asuttu tarkastuksen hetkellä.

Lintukallionrinne 1

Lintukakallionrinteen asuntojen peruskorjaus on tehty vuonna 2003, jolloin keittiöt ja kylpyhuoneet on remontoitu.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1972

Energialuokka F

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Sauna, pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, talouskellari, irtainvarasto

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Martinlaakso

Perinteikäs asuinalue Länsi-Vantaalla. Martinlaaksossa on hyvät palvelut sekä kulkuyhteydet. Alueella useita kouluja ja päiväkoteja.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.