Malminiityntie 20 C 70, Malminiitty, Vantaa

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tämä koti on jo ehditty vuokrata
Tiesitkö, että Lumo-verkkokaupassa on tälläkin hetkellä 434 vapaata kotia

2012 peruskorjattu tilava ja siisti kaksio etsii uusia asukkaita! Rauhallisella ja vehreällä alueella hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva asunto on nappivalinta.

Läpitalon asuntoon tulvii valoa suurista ikkunoista. Pohjaratkaisultaan loistava asunto sopii moneen makuun. Hieno lasitettu parveke luo ripauksen luksusta arkeen.

Lattiamateriaalina on tammilaminaatti. Seinät ovat puhtaan valkoiset. Keittiössä on valkoiset kaapistot sekä valkoinen välitilalaatta. Astianpesukoneelle löytyy paikka. Kylpyhuoneessa puolestaan on tumman harmaata laattaa lattiassa sekä seinissä valkoista ja tehostettua harmaata. Pesukoneelle löytyy luonnollisesti liitäntä.

Seinissä on muutama kiinnitysjälki. Uusi asukas saa kattavan Lumo-maalipaketin, jotta asunnon voi viimeistellä juuri itsensä näköiseksi. Tästä pääset tutustumaan Lumo sisämaalikartastoon.

Vuokraa siisti ja hieno asunto saman tien! Kuvat on otettu vastaavilla materiaaleilla varustetusta asunnosta samasta talosta.

Malminiityntie 20

Kolme kolmikerroksista kerrostaloa, joita ympäröi vehreä pihapiiri istutuksineen. Kaikissa asunnoissa on parveke ja osassa parvekelasitus. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1970

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Sauna, yhteispesutupa Pesutupa toisessa rakennuksessa., väestönsuoja

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Malminiitty

Malminiitty on luonnonläheinen ja väljästi rakennettu kerrostaloalue Vantaalla. Asunnot ovat valoisia isoine ikkunoineen ja avarine huoneineen. Alueella on päiväkoti ja viereisen kaupunginosan, Simonkylän, yläkoulussa luokka-asteet 7-9. Hiekkaharjun koulussa ovat alakoulun luokat 1-6. Lähikauppa löytyy kävelyetäisyydeltä.

Malminiityssä on kaksi pesutupaa (Malminiitynpolku 3 ja Malminiityntie 22) ja joka talossa talosauna sekä talojen piha-alueilla leikkipaikkoja lapsille. Nettikahvila sijaitsee Malminiityntie 12 B -talossa. Alueen tilaussauna takkahuoneineen on asukkaiden varattavissa. Alueella on monipuolista kerhotoimintaa eri ikäisille. Pohjoislaidalla on koirapuisto.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.