Sauvatie 6 I 106, Koivukylä, Vantaa

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Kuudennen kerroksen kaksio upeilla avarilla näkymillä ja omalla parvekkeella.
Lattiamateriaalina tässä asunnossa on muovimatto jossa näkyy hieman elämisen jälkiä.  Seinät ovat maalattu valkoiseksi. Seinissä on hieman asumisen jälkiä, mutta tarjoamme Lumo-maalit joilla voitte loihtia asuntoon haluamanne värimaailman. Olohuoneessa löydät sälekaihtimet. Kylpyhuoneessa on harmaa massalattia ja seinät ovat osittain laatoitettu valkealla ja sinisellä kaakelilla. Kylpyhuoneesta löydät pyykinpesukoneelle liitännät. Keittiössä on vaalean siniset välitilanlaatat. Keittiökaapistot ovat valkeat ja niissä on puureunus. Kodinkoneet ovat hyvä kuntoiset ja asiakkaan omalle astianpesukoneelle löytyy liitäntä.

Huoneiston valokuvat on otettu lokakuussa 2016, jonka jälkeen huoneistossa on asuttu.

Asunnolta Koivukylän juna-asemalle on vain kilometri. Koivukylän kattavat palvelut ovat siis aivan ulottuvillasi. Talon edessä menevällä tieltä löytyy lähin bussipysäkki ja lähikauppa valmistuu aivan kivenheiton päähän asunnostasi.

Sauvatie 4-6

Sauvatie 4-6 sijaitsee Koivukylän Havukoskella. Talossa on tehty putkistosaneeraus vuosina 2010-2011. Talossa ei ole hissiä A, B, E ja F -rapuissa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1972

Energialuokka E2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Sauna, yhteispesutupa Pesutupa toisessa rakennuksessa., kuivaushuone, pyörävarasto, talouskellari

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Koivukylä

Koivukylä on pääradan varressa sijaitseva luonnonläheinen kerrostaloalue. Koivukylässä on kattavat peruspalvelut sekä hyvät liikenneyhteydet niin paikallisjunilla kuin -busseillakin.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.