Simonkallionkuja 5 D 18, Simonkylä, Vantaa

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tämä koti on jo ehditty vuokrata
Tiesitkö, että Lumo-verkkokaupassa on tälläkin hetkellä 344 vapaata kotia

Nyt heti vuokraamaan tämä harvinaisuus! Erittäin rauhallisella sijainnilla oleva ihana rivitaloasunto etsii itselleen uusia asukkaita.

Asunnosta löydät tyylikkään laminaattilattian ja maalatut seinät, joissa on normaalia asumisen jälkeä. Tarjoamme kuitenkin maalit ja tarvikkeet, mikäli asukas haluaa saada asunnosta mieleisensä. Asukkaat voivat valita itselleen maalit ja tarvikkeet Lumo asuntoon. Maalisävyn voi valita vapaasti juuri omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Asumisviihtyvyyttä lisää oma sauna. Kylpyhuoneesta löytyy liitännät pyykinpesukoneelle ja keittiöstä astianpesukoneelle.

Koti on viihtyisällä paikalla hyvässä taloyhtiössä, joten oma rauha on taattu. Iso lasittamaton, mutta katettu parveke tuo viihtyisyyttä asuntoon. Taloyhtiöstä vapautuu asuntoja harvoin. Alue on vehreää ja kouluun sekä lähikauppaan on vain muutamien satojen metrien matka.

Vuokraa ja rakastu!

Simonkallionkuja 5

Simonkallionkuja 5 on neljästä rakennuksesta koostuva rivitalokohde Simonkalliossa. 3-4 huoneen asunnoissa om kaksitasoinen pohjaratkaisu ja terassi sekä osassa pieni asuntopiha. Kaksioissa on reilunkokoiset parvekkeet.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Rivitalo

Rakennusvuosi 1996

Energialuokka E2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, väestönsuoja

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Simonkylä / Simonpelto

Viihtyisä ja luonnonläheinen pientalopainotteinen asuinalue Tikkurilan monipuolisten palveluiden tuntumassa. Alueelle on hyvät liikenneyhteydet paikallisbusseilla ja omalla autolla.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.