Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Lumo-verkkokaupan ehdot

 1. Vuokrasopimuksen tekeminen Lumo-verkkokaupassa on sitova toimenpide. Palvelussa solmimasi sopimus on kuuden (6) kuukauden mittainen määräaikainen vuokrasopimus. Voit solmia myös kolmen (3) kuukauden määräaikaisen sopimuksen, jolloin vuokra on hieman kalliimpi. Uudiskohteissa vuokrasopimus on aina kahdentoista (12) kuukauden määräaikainen sopimus. Mikäli molemmat osapuolet haluavat, että vuokrasuhde jatkuu määräajan jälkeen, jatketaan sopimusta toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella.

 2. Lumo-verkkokaupassa asuntojen vuokraus tapahtuu saman tien verkkopalvelun kautta. Palveluun tunnistaudutaan käyttämällä verkkopankkitunnuksia. Sopimuksen voi tehdä myös kahden henkilön nimiin.

 3. Vuokrasopimuksen tekeminen Lumo-verkkokaupassa edellyttää, että luottotietosi ovat kunnossa ja että olet vähintään 18-vuotias. Lisäksi edellytetään, että sinulla ei ole aikaisempia vuokrasopimuksia koskevaa velkaa Kojamo Oyj:lle. Mikäli sopimus tehdään kahden henkilön nimiin, molempien vuokraajien täytyy olla yli 18-vuotiaita, vähintään toisen henkilön luottotietojen tulee olla kunnossa eikä kummallakaan henkilöllä saa olla aikaisempia vuokrasopimuksia koskevaa velkaa Kojamo Oyj:lle. Sitovan sopimuksen syntyminen edellyttää annettujen tietojen oikeellisuutta ja toimimista omissa nimissä. Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä vuokrasopimusta myös, jos ilmenee syytä epäillä rikollista toimintaa. Luottotiedot tarkastetaan Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä ja maksuhistoria Kojamo Oyj:n asiakasrekisteristä. Jos luottotiedot tai maksuhistoria eivät ole kunnossa, voit tehdä asuntohakemuksen Lumo.fi-palvelussa.

 4. Vahvistat vuokrasopimuksen hyväksymällä vuokrasopimuksen ja sen ehdot sekä maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokran. Emme peri erillistä vuokravakuutta.

  Maksupalvelutarjoaja

  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2, Lutakonaukio 7
  40100 Jyväskylä
  Puhelin: 0207 181830

  Verkkopankit

  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 5. Tulevaan kotiisi pääset tutustumiskäynnille mahdollisesti jo ensimmäisenä arkipäivänä vuokrasopimuksen solmimisen jälkeen.

 6. Annamme kaikille Lumo-verkkokaupan asunnoille tyytyväisyystakuun. Jos asunto ei vastaa ennalta annettuja tietoja, sinulla on oikeus peruuttaa vuokrasopimus tutustumiskäynnillä. Mikäli et halua tutustumiskäyntiä, et voi peruuttaa vuokrasopimusta. Tutustumiskäynti pyritään järjestämään kolmen arkipäivän kuluessa vuokrasopimuksen solmimisen jälkeen.

 7. Lumo-verkkokaupassa tehtävään vuokrasopimukseen ei sovelleta kuluttajansuojalain 6 luvun säännöksiä etämyynnistä. Vaikka vuokrasopimus tehdäänkin verkossa, ei sinulla ole mm. normaalisti verkkokauppaan kuuluvaa oikeutta peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa sopimuksen tekemisestä (kuluttajansuojalaki 6 luku).

 8. Tunnistautuminen Lumo-verkkokauppaan tapahtuu omilla verkkopankkitunnuksilla. Lisäksi kysymme nykyisen osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi. Henkilötietosi tallennetaan asiakasrekisteriimme. Henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa saat tietoa täältä.

 9. Vuokrasopimus voi alkaa aikaisintaan seuraavana arkipäivänä vuokrauksesta. Valmistumassa oleviin tai myöhemmin vapautuviin asuntoihin pääset muuttamaan annetun valmistumispäivämäärän jälkeen.

 10. Mikäli vuokrauksessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 020 508 3500 (ma–ke, pe 8–16, to 9.30–16, puhelun hinta 8,8 snt/min) tai asiakaspalvelu@lumo.fi.

 11. Vuokrasopimuksen vahvistamisen jälkeen otamme sinuun yhteyttä seuraavana arkipäivänä ja sovimme kanssasi avainten luovutuksesta sekä asunnon tutustumiskäynnistä.

Lisätietoa

Tutustu Kojamo-konsernin verkkopalveluiden käyttöehtoihin ›

Lue lisää henkilötietojen käytöstä Kojamo-konsernissa ›